דחופה....

• פותח הנושא mei26
  • פורסם בתאריך

mei26

New member
../images/Emo53.gif דחופה....

אז ככה... היום אני שישה ימים לאחר הביוץ, בבוקר כשהייתי בשרותים הבחנתי על התחתון בהפרשה חלבונית שקופה. עכשיו אחרי ביקור נוסף בשירותים ההפרשה החלבונית התחלפה בהפרשה חומה שרואים גם על התחתון וגם בניגוב. מה זה????? אני מצרפת את הגרף שלי, כך שאתן יכולות לראות שאין ירידה בטמפ', היום אפילו היתה עלייה של 0.2 מעלות. אז האם זה סימן לבואה הקרב של המכשפה? ואם כן, אז האם זה אומר שהשלב הלוטאלי שלי קצר. נראה לי קצת מוקדם בשביל דימום השתרשות לא?! בקיצור... אשמח על כל תגובה, אפילו אם היא לא מעודדת.

קובולט

New member
לא יודעת את התשובה ????

אבל אולי זה כן השתרשות עוד כמה דקות יגיעו בנות שידעות יותר ממני בנתיים אני מפזרת עליך אבקת הריון

נשואה 3 3

New member
MEI חמודה

אין לי תשובה לתת לך, אבל לפי מה שהבנות אמרו פעם שזו יכולה להיות הפרשה כתוצאה מהשתרשות. מקווה שאני לא מטעה אותך אז אולי תקראי בקישורים או במאמרים על השתרשות או שתחכי לבנות שנמות בשבת. בכל מקרה אם זו השתרשות ואני מקווה שכן אז שיהיה המון בהצלחה. ואל תיבהלי מישהי תיכנס ותענה לך , אני יודעת שאת מחכה ולחוצה אז קבלי
לעידוד עד שתגיע התשובה.

פּוֹנְג

New member
גם אני חושבת שזו יכולה להיות

השתרשרות. עוד פרטים תמצאי בשאלות הנפוצות או במילון המונחים.

mei26

New member
../images/Emo51.gif חמודות

לפעמים מספיקות כמה מילות עידוד מכן כדי להרגיע אותי.

לפי מה שידוע לי

השתרשות קורית בד"כ בין היום ה-8-12 אבל היה אתר שבו קראתי שהיא יכולה לקרות בין היום ה-5-7. וזה בהחלט נשמע ככה הרבה הצלחה וסבלנות

למעלה