דחופה עם עוגה!

../images/Emo53.gifדחופה עם עוגה!

יש לי היום סיום השתלמות והתחייבתי עם עוגה. הכנתי עוגה שבדרך כלל יוצאת לי מעולה אבל התנור שלי השתגע וכל החלק העליוו נשרף
זו עוגת צימוקים בחושה של בישולה, רעיונות לשיפור? איזה קרם יכול לתקן? אם אני אהפוך אותה היא אולי תהיה טעימה אבל מכוערת לאללה:((( אשמח לרעיונות, אווווף! שנה הבאה ליומולדת אני מבקשת מתנה תנור

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gifרק אני אוהבת שרוף?

טוב, יש מה לעשות אם העוגה, כלומר להפוך לכדורים של משהו, תחתית לעוגה? משהו, דור שלישי לניצולי שואה, לא כל כך מהר זורקת לפח...
אולי אפשר להפוך את זה לתחתיל של עוגת גבינה? איך , אם אפשר מהר........

o r n i t

New member
כן, כן בלי לחץ

אוי אני שונאת לחץ הכל יוצא לי עקום, תוריד את שיכבת השרוף בנתיים ערבבי 4 שמנת חמוצה או 500 גרם גבינה לבנה+שמנת חמוצה אחת עם חב' אינסטנט פודינג וניל חצי, 3/4כוס סוכר,מעט תמצית וניל ומעט רום לערבב היטב ולשפוך על הבסיס, ולמקרר להתייצבות.

תודה יקירתי אבל

בגלל שההשתלמות שלי (שלשם מיועדת העוגה) מתחילה עוד שעה ואף אחת לא ענתה לי, בחנתי את החומרים שיש לי במקרר והכנתי עוגת גבינה (שיצאה טוב!) ואני מחכה שתצטנן כדי שאמרח עליה קרם... אבל תודה, אשמור את הרעיון למקרה של התרסקות עתידית:)

Morane Chocolat

New member
לא מכירה את העוגה- אבל...

קודם כל, חייבים לחתוך את החלק שנשרף מלמעלה- כי שום קרם לא יישפר את הטעם של צימוקים ועוגה שרופים....
שנית- במקום החלק העליון שנשרף (וכדי שהתצוגה תהיה יפה למרות שחתכת את החלק העליון), את יכולה למרוח קרם שמנת ושוקולד (גנאש) או לקציף שמנת ו/או אינסטינקט פודינג ולמרוח למעלה (אפשר גם לקשט במעט שוקולד מריר מגורר). נראה לי שהשילוב של קרם שוקולד מריר עם צימוקים יילך טוב: היחס הוא 1:1. ממיסים את השוקולד בזהירות במיקרו בכלי חסין חום בפולסים של 20 שניות וכל פעם מערבבים היטב עד להמסה מלאה, בינתיים מרתיחים שמנת על הגז, מצננים 15כ- דקות ואז מערבבים עם השוקולד המומס. אפשר להקציף מעט (ייתקבל ממרקם אוורירי) או למרוח ישר על החלק העליון של העוגה.
מקווה שעזרתי
- בהצלחה!!

תודה גם לך-ראי תשובתי לאורנית

פעם הבאה, אשלח לשתיכן מסר דחוףףף כי אם התנור המזעזע שלי, זאת לא תהיה הפעם האחרונה:((( הייתי מחליפה אותו כבר עכשיו אבל יש לנו נישה קטנה לתנור ואנחנו בדירה שכורה, אז אין לי טעם להחליף אותו, בתקווה שאולי נעבור דירה (התקווה הזאת נמשכת כבר כמה שנים, אבל אני אופטימית) תודה

Morane Chocolat

New member
את מוזמנת להרים טלפון לנייד בפעם הבאה...

הטלפון שלי מופיע למטה- אשמח לעזור בפעם הבאה
(ובעצם שלא תהיה פעם הבאה- ואופטימיות זה דבר טוב...
) ניצלתי את הבוקר הפנוי לקניות כך שלא היה עוזר גם מסר דחוף...
, בקיצור פעם הבאה לנייד!

../images/Emo122.gifעדכון עוגה

זה לא יום העוגות שלי... אחרי שאחת נשרפה, הכנתי עוגת גבינה שיצאה מדהימה, הנחתי במקרר שתצטנן ולא תאמינו, היא פשוט החליקה לי ועפה לרצפה וכל תכנה נשפך על הרצפה... נייטי עכשיו את יכולה לצחוק:((( בקיצור בסוף ירדתי לקונדטוריה מתחת לבית וקניתי עוגה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה מותק אבל בחיי שלא הצלחתי להחזיק את ה
הפיפי בורח לי מרוב צחוק

gallish

New member
מרפי ביקר אותך היום, הא../images/Emo35.gif

טוב, הוא בא לברך אותך ליומולדת
העיקר שהסתדרת בסוף, מקווה שהיה מוצלח... שוב מזל טוב מותק

למעלה