דחוף...........

מיגית

New member
../images/Emo53.gif דחוף...........

היי לכולם יש לי שאלה ואני ממש מקווה שאני אמצא משהו שיכול לעזור לי התקבלתי לעבודה בשני מקומות האחד - נציגת שרות לקוחות פרונטלי באורנג' והשני נציגת טלסל בקוקה קולה. הבעיה היא שאני ממש לא יודת מה לבחור ואשמח באם יש כאם מישהו שעובד באחד משניהם שיכול לספר לי קצת על העבודה על השכר (בונוסים בעיקר). הכי חשוב לי על קוקה קולה כי לא שמעתי על המוקד הזה מעולם. ולא הצלחתי בינתיים לנדב יותר מידי מידע. תודה רבה לכל העונים (ואפשר גם במסר)

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

עד שיגיע מישהו שיוכל לענות, ממליצה לך להיכנס לטאגליינס ולמאמרים ולקרוא קצת על התחום, מקווה שזה יעזור...

מיגית

New member
תודה...

האמת שאני לא ממש חדשה אני קוראת סמויה כבר דיי הרבה זמן יוצאת מוקד טלפוני של חברה סלולרית אזמאוד מתחברת לכל מה מספרים פה.... אחלה פורום יש לכם

Oיון

New member
שני המקומות שבחרת טובים

באורנג' השעות הן שעות לא קבועות, ואת יכולה לעבוד הרבה מאוד שעות, מצד שני, יש המון יתרונות באורנג, המשכורת, הבונסים, ההטבות, טלפון בהשתתפות חברה ומעל לכל ההשקעה שהחברה נותנת בעובדים שלה. קוקה קולה ידועה לא פחות בהשקעה שלה בעובדים, המשכורת אם אני לא טועה יותר נמוכה מאורנג, והשעות קבועות.. אם השאלה היא פרונטלי או טלפוני - מנסיוני, פרונטלי. בהצלחה!

Black Star

New member
שירות פרונטלי באורנג'...

אז ככה, סה"כ באורנג' התנאים מעולים. המשכורת ממש יוצאת לא רעה (כי יש תמריצים נחמדים מאוד כל חודש), משלמים כלכלה, נסיעות... בקיצור אורנג' מתייחסים ממש טוב לעובדים שלהם. בנוסף יש אוירה מאוד מאוד טובה וכל שבוע בערך יש איזשהו אירוע של העבודה. אנשים ממש טובים ונחמדים. יש כמובן התחייבות לשנה, אם רוצים להתפטר צריך לשלם קנס. אבל אם את סגורה על זה שאת רוצה לעבוד לאורך זמן ולא לנסוע עוד כמה חודשים או משהו, אורנג' זה מקום שווה לעבוד בו. אם יש לך עוד שאלות, אני כאן.. בהצלחה! יעלי.

למעלה