דחוף

../images/Emo53.gifדחוף

אני ובעלי היינו הזוג הכי מאושר בעולם מריבות היו אצלנו מחוץ לתחום עד שילדתי לפני עשרה חודשים הכל השתנה מבחינת עזר אין עליו הוא עוזר המון ויות מדי אבל מבחינת התיקשורת ביניינו הכל הלך וקרס אנחנו רבים בלי הפסקה מעביר ביקורת כל הזמן ולאחרונה הוא התחיל גם לקלל אותי דבר שמעולם לא היה אנחנו יחד כבר שש שנים ומעולם הוא לא קילל אותי . הוא מאד כועס כל הזמן על כל דבר אני כבר הולכת על ביצים בבית ומנסה כמה שיותר לא להיות לידו הולכת לחברות יורדת אם הילד למטה הכל רק לא לראות או לשמוע אבל אני נכנסתי לדיכאון ואני דיי מצטערת על הרגע שהתחתנתי הייתי רוצה לחזור להיות הזוג שהיינו אבל לא נראה לי שזה יקרה כי המצב חרא נכון להיום אנחנו לא מדברים כבר יומיים ואת האמת טוב לי ככה יש לי שקט לפחות .אני מותשת פיזית אך יותר נפשית רע בצורה שאי אפשר לתאר ואני זקוקה לעזרה דחופה ביותר .

seeyou

New member
התיקשורת ביניינו קרסה?../images/Emo140.gif

אפשר להבין את זה במיוחד אחרי הלידה הראשונה. לא מומלץ להשאר במצב הזה הרבה זמן ,כפי שבאנגלית אומרים: "If a small problem is overlooked, it could develop into a big disaster as ant can multiple making tunnels in the dam to allow water soak in and consequently bring it to a collapse " סליחה שאני מחטת בחיים האינטימים שלך אבל זאת שאלה בסיסית איך היחסים האינטימים אחרי הלידה? האם הוא מרגיש שאת מזנחה אותו? את חייבת להתמודד עם הבעיה לברוח מהבית לחברות לא תפתור לך את הבעיה. keep smiling יוסי

meshi4

New member
מדבריך נשמע ש

שהוא מאוד מאוד כועס.יתכן גם שיש לו תחושת תסכול.עד כדי כך שהתחיל לקלל.[אין הצדקה לקלל-גם כשכועסים]"מעביר ביקורת כל הזמן". אני חושבת שאת צריכה לשוחח איתו,להקשיב לו,לשמוע מה מציק לו.ביקורת יכולה להיות בונה אם חושבים ,מפנימים ומנסים לשפר. מאחת ההודעות בכרטיס שלך הבנתי שאת מעדיפה לצאת ערב ערב עם חברות.אולי אולי זאת הסיבה לתסכול שלו.שהוא מרגיש שהוא עוזר יותר מדי.[אולי מרגיש שפוט ומנוצל]ואינו מקבל את תשומת הלב הראויה . ההערות שהעיר יוסי נכונות-לטפל בבעיה ולא לברוח מהתמודדות. ולבדוק -מה קורה עם היחסים האינטימיים.-לפעמים לב הבעיה. בהצלחה

adam33

New member
אכן

יכולות להיות כמה סיבות לכך הסיבה העיקרית שאני חושב היא שבעצם משהו מציק לו בתוכו והוא שומר עליו מכל משמר זה יכול להיות רומן אחר זה יכול להיות דברים שאת מונעת ממנו כמו סקס זה יכול להיות אכפתיות מצידך שירדה כלפיו דהיינו הוא כבר לא במרכז הענינים את מכירה את זה מה שקורה שכילד חדש מגיע למשפחה שיש לה כבר ילד אחד? יש עוינות נסתרת כלפי הרך הנולד מצד הילד ולכן אל תלכי על הבצים אלא בין הבצים תתחילי להראות שהוא נחשק בעינייך ושאת רואה בו את אהובך משבר הימים קחי יום בשבוע ששיך רק לך ולא בימי שישי צאי איתו ועם התינוק לקפה של בוקר אני מאמין שכל עוד אין רומן מהצד אז מהר מהר הוא יגיב כלפייך ויחזיר אהבה... אנחנו בני אדם ולכן בעלי רגשת וכמו שאת מרגישה גרוע אני מאמין שזה גם בתוכו..

למעלה