דחוף...

ננסנס

New member
../images/Emo53.gif דחוף...

אז ככה... אתמול העניקו לי מתנה לחג ההודיה (החל מחר) עוף הודו ענקי שלם שתופס לי חצי מקרר... מה אנחנו אמורים לעשות איתו? עצותיכם יתקבלו בברכה

חתולון*

New member
שלום לך ננסנס

מה שלומך? חותכים את הט´ורקי לכמה חתיכות ומחלקים לשכנים בתיאבון חתולון

ננסנס

New member
הוא עדיין חי...

כלומר קפוא, כלומר במקרר... יש לך אולי איזה מתכון מוצלח לטורקי גדול ?

ננסנס

New member
כלב!?

חמודה... אם היה לי מקום לכלב בבית הקטנטן שלי... כבר הייתי עושה עוד ילד... וחוץ מזה, מה לא כשר בהודו?

ננסנס

New member
כשר למהדרין ../images/Emo88.gif

יש עליו U עם עיגול מה שאומר שאיזה רב עשה כמה ג´ובות על העוף המסכן...

נסה את זה...

מצויין בלווית כוס יין. 1 טורקי, צלוי, מפורק מעצמותיו וחתוך לרצועות 2 כיכרות ג´בטה מאתמול, קרועות לחתיכות 6 עגבניות תמר, חתוכות לפלחים 5 4 מקלות סלרי בהירים (פנימיים) חתוכים לפיסות קטנות 1 בצל אדום, קטן וקצוץ לרוטב: 3\1 כוס שמן זית 3 כפות חומץ יין אדום 3\1 כוס מיץ עגבניות 3\1 כוס זיתי קלמטה מגולענים ( לממהרים טפנד קנוי) 2 שיני שום כתושות עם מעט מלח חופן עלי בזיליקום 2 כפות צלפים פלפל שחור, גרוס טרי 1. מניחים בבלנדר את כל חומרי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק ואחיד. 2. מערבבים בקערה את הטורקי, הלחם והירקות. 3. מחלקים לקערות הגשה ומוסיפים את הרוטב (הרבה רוטב, כל הרוטב), ממתינים כמה דקות ואוכלים. ו........ בתיאבון ואם תוכל אז תשלח לנו גם...

ננסנס

New member
סופסופ ...

אחת שמבינה עיניין
אם כי המתכון נראה לי מסובך לאללה (בתור אחד ששניצלים הם הדבר הכי מורכב שאני מסולג לבשל...) ובכלל, מאיפה אני אביא 2 כיכרות ג´בטה מאתמול, אני לא יכול לחכות למחר...

חחחחחחחחחחח

"רואים" שאתה לא בשלן... אפשר גם בגט או לחם או אפילו פיתה... ולא חייבים מאתמול (מאתמול זה בכדי שלא לזרוק לפח...חחחחח)

חחחחחחחחחחח

מה זה המתנה המעפנה הזאתי? אני במקומך הייתי מתעלמת מהטורקי.. ומבררת למה זה ששלח את המתנה כועס עליך...

ננסנס

New member
אותי זה לא מצחיק...

מסתבר שנהוג לחלק לעובדים תרנגול הודו לחג ההודיה (בעברית זה מסתדר יופי...) כמו צנצנת דבש בראש השנה... ובמקום להתחכם, אולי תארגני לי מתכון ?!

../images/Emo11.gif (מתאפקת....)

התקשרתי לאמא שלי... היא אמרה שבחג ההודיה האחרון.. וגם באלה שלפניו.. היא בישלה רק ראש של דג. רוצה מתכון? יצא לה דווקא מה זה טעים....

נעמי 1

New member
על זה נאמר...

להרוג טורקי ולנוח... אבל הוא בכלל מהודו חחחחחחחחחחחח

ננסנס

New member
למה באמת?

האמריקאים קוראים לו טורקי ואנחנו הודו? האמת שהוא לא מזכיר לי לא טורקי ולא הודי... אולי איזה פולני שמנמן...

מקסיקני

New member
תסובב אותו מעל הראש...לפחות..

לפחות תיזכה לכפרות ... או שתהרוג טרקי אחד ותנוח...לפחות תיזכה למנוחה

למעלה