דחוף SOS

anatc

New member
נמשיך להחזיק עד הבטא החיובית ../images/Emo106.gif

ו...לא, זה לא קשה לנו
אנחנו מפרגנות ומתרגשות עם כל אחת, ומקוות שיום אחד זה יקרה גם לנו
בהצלחה רבה
ענת

מחזיקה חזק חזק. איזה יופי

ארבעה עוברונים ש(כמה?) מהם מחכים לחזור לאמא ולהשאר שם הרבה הרבה זמן. שיהיה בהצלחה רבה.

neta2

New member
איזה יופי!!

ורביעייה זה בהחלט מכובד..
אני מאחלת לך לפחות 3 עוברים בריאים בקרוב ברחמך!! יופי יופי יופי. נטע

דנית26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מקווה שבעוד שבועיים נשמע חדשות עוד יותר נפלאות

kalm

New member
יופי - חדשות טובות

חיכיתי לעדכון ושמחתי לקרוא אותו. האם את יודעת כמה יחזירו? אני אמשיך לחשוב עליך ולחחזיק אצבעות. בהצלחה מחר, קרן

דנדושה, עכשיו ראיתי את ההודעה..

באופן רשמי, והבנתי שכבר כתבת.. כנראה הפסדתי הרבה בשבוע הזה שלא הייתי.. בכל אופן מחזיקה לך אצבעות חזק חזק...
ד.

נועם@בת

New member
כל האצבעות מוחזקות ../images/Emo57.gif

החתול לא חזר עדיין, אז שלו נשארות רק כאופציה. 4 עוברים זה בדיוק 2 לעכשיו ו2 בפריזר שמורים ליום סגריר
תתחילי לצבוע את הרחם שלך באור אדום כתום. שלחי לה חום ואהבה כבר מעכשיו, וכל השבועיים הבאים. דמייני לך אותה מאלה באור, ברירית שקולטת עובר, בילד שבא מ/לאהבה. שנשמע בשורות טובות
נועם

נועם תודה ../images/Emo24.gif

נשמע טוב הענין עם האדום כתום ,אהבתי. רוצה עוד להוסיף שאת נהדרת ומקסימה והזדהתי עם כל מילה שכתבת בהודעתך ואני מקווה שנהנת בסוף השבוע .
דנדוש

לי חן

New member
יוווו דנדוש

איזה יופי, 4 עוברים
שיהיה לך המון המון
איתם
מחזיקה לך
חזק חזק!!!
לי חן

חושחש

New member
הפנינים תמיד יוצאות

דנדוש יקרה זה בסדר הפנינים תמיד יוצאות כלומר המעטפת פלסטיק שלהם ומעט החומר הלבן. אין צורך להכניס יותר עמוק ממה שמכניס המוליך הסירי דאגה מליבך הרירית לא קורסת הפנינים באים רק לתמוך ולהוסיף עדין לא מוכחת יעלותם הרופא שלי טוען שגם בלעדהם ניתן להקלט. מנסיוני 3 הפריות הפנינים תמיד יוצאות ויום יומים אחרי השאיבה יש דמומים קלים חומים שעוברים אחרי יום יומים. דנדוש יקרה הירגעי את מספרת לנו סיפור מוכר בהחלט. מחזיקה לך אצבעות. חושחש

neta2

New member
מה?? יש מוליך??

לי אמרו בבית מרקחת שאין ל- אוטרגסטאן מוליך, אני לא מאמינה.. עוד הסבר חושחש יקרה...

neta2

New member
איזה גדול..

כמה מפגרת אני!!! מקוה שזה יתאים, תודה לכן

זוליק

New member
תרגישי טוב חמודה ../images/Emo24.gif

קיבלתי את המסר שלך, אבל יש לי בעיה עם המסרים ולא הצלחתי להחזיר לך תשובה. בכל מקרה תודה ושיהיה בהצלחה מחר!!! מחזיקה לך אצבעות עד שתגידי חיובי ונעשה עלייך
מאחלת לך
בעוד 9 חודשים ארוכים ומשעממים, ואל תשכחי להדביק אותי לפני שאת הולכת מפה...

זהו, הם כבר לא בכלוב ../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif

אני מודיעה בגאווה שהוחזרו לרחמי (שחיממתי אותה טוב טוב לפני) 2 עוברים של שמונה תאים דרגה 2 ועוד אחד של שש תאים (שנראו לי מושלמים למען האמת על גבי מסך הטלויזיה כשראיתי אותם) סך הכל שלושה עוברים. ועכשיו נשארו עוד שבועיים פחות יום להיות במתח עד לבטא. דנדוש

למעלה