דחוף SOS

../images/Emo53.gif דחוף SOS

וסליחה שאני לא משרשרת את זה להודעתי הקיימת , זה דחוף ואני פוחדת שילך שם לאיבוד . אתמול כאמור עברתי שאיבה וקבלתי את הפנינים אורטוגסטן , אתמול בלילה הכנסתי שניים , עם המוליך , אבל נראה לי שהם לא נכנסו מספיק עמוק , וגם היום בבוקר אותו דבר, אולי תוכלו לומר לי עד איפה צריך להכניס אותם? נשארתי אחרי כן לשכב. אני מודאגת כי אתמול הדימום שאחרי השאיבה פסק ופתאום עכשיו בשרותים ראיתי שהתחיל לי דימום ואני מודאגת שזה לא הרירית שקורסת כי הפנינים לא עשו את העבודה כמו שצריך, גם ראיתי שיצאה חתיכה מאחת הפנינים עכשיו בשרותים. עזרו לי בבקשה , אני דואגת שזה דימום וסת שמתחיל בגלל חוסר פרוגסטרון .
דנדוש

צפירת הרגעה!!!

דנדושונת! הפרוג´סטרון שבתוך הפנינים נספג בגוף וברחם. החומר הסביל, זה שמרכיב את הפנינים יוצא בחלקו החוצה. אל תדאגי, הרירית לא קורסת כל כך מהר. דימום ווסתי מתחיל רק לאחר כשדבועיים מהביוץ, גם אם אין מספיק פרוג´סטרון. זה טבעי לגמרי שתראי חומר לבן על התחתונים או בשירותים. דימום חלש יום אחרי השאיבה הוא עדיין בגדר הנורמה. אם הדימום מתחזק, או שיש בו גושים או שיש כאבים חזקים, ניתן לפנות למיון. תרגעי ותחשבי על התינוקות שעושים חיים במבחנה.

אפרת12

New member
זה לא אמור לקרות אבל ../images/Emo5.gif

אני במקומך, אם זה באמת דימום ולא כתמים חומים, הייתי מוחלת על כבודי וניגשת למיון. אבל - אם זה כתמים חומים שנראים כמו הסוף של הווסת - לא אמור להיות מקום לדאגה. בשאיבה הראשונה שלי רק למחרת ראיתי סימני דם, וזה פסק ביום שאחרי. ובכל מקרה, שוב - אם את לא בטוחה - אל תסתפקי בתשובה שלי או של כל אחת אחרת פה ולכי למיון, או לפחות תתקשרי לרופא. אני מקווה שזה שום דבר ושהכל יהיה בסדר ויחזירו לך וייקלטו לך
אפרת

עמית@

New member
דנדוש- הן יוצאות- ויוצאות. ויוצאות

ומטפטפות וכל פעם שתלכי לשירותים תראי חתיכות מהן- אבל זו המעטפת הפלסטית שנמסה (כמו כדורי אנטיביוטיקה צבעוניים כאלה..) החומר עצמו הוא נוזל והוא נספג בנרתיק (בטח ובטח אם השתמשת במוליך) זו בטוח לא הרירת (הרופא לי טוען שגם בלי תמיכה בכלל רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר- ושרק מעטים מאוד מכלל ההריונות אטו אי ההשרשות קורסים בגלל מחסור בפרוג´) נותנם את זה בבחינת "לא יועיל בטח שלא יזיק" אבל בטוח שלא הכל יוצא- יכול להיות שהמוליך פגע בדפנות הנרתיק איפה שנפצעת מעט בשאיבה. אני דיממתי כמעט שבוע אחרי השאיבה הראשונה, לא דם טרי בגלים אבל כתמים אדומים/חומים די רבים. מקווה איתך לטוב

תודה לכן בנות יקרות

באמת הרגעתן אותי . ממש נלחצתי מהענין, חששתי שאגיע ביום שני להחזרה בלי רירית ובמחזור. תודה תודה תודה

עינתפ

New member
איפה, איפה, איפה קניתם את המוליך???

אני צריכה כזה ליום ג´ הקרוב.

את שלי

קבלתי בבית החולים מהאחות אבל נאמר לי שגם בבתי מרקחת יש כזה , זה מגיע ביחד עם כל מיני נרות וגינליים. אולי לאחיות בקופת חולים או במרפאות נשים יש גם כן כזה , שווה לשאול , כמו שמשיגים מזרקים ומחטים.

שבתשלום

New member
משרשרת כדי לחסוך מקום, אבל

השאלה לא קשורה והנה היא (לפני זה רקע קטן): המחזור שלי התייצב מאז הפסקת הגלולות וכבר חצי שנה הוא סדיר ועומד על 30-31 יום .יש לי שחלות פוליציסטיות.. בפעם האחרונה, לאחר מעקב של 3 אולטרסאונדים קיבלתי זריקת כוריגון(10000) ביום ה-20 (כי לפני זה כל פעם הזקיק עוד היה קצת קטן). היום אני ביום ה-31 (כלומר - ציפיתי כבר לקבל מחזור) אבל בעצם עברו מאז הכוריגון רק 11 יום. שאלתי היא - האם כוריגוןגורם לדחיית מחזור? האם עליי להתאזר בסבלנות לעוד 3-4 ימים??האם להתחיל לפתח ציפיות???? תודה מראש

קינמוני

New member
תשובה

המחזור אמור להגיע 12 עד 14 יום מזריקת הכוריגון. אם אחרי 14 יום עדיין לא קיבלת, אז כדאי לעשות בדיקת הריון. בהצלחה קינמוני

יכול להיות בהחלט

כי הכוריגון גורם לביוץ והמחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ , אם תוסיפי מידע לגבי איזה תרופות נוספות קבלת החודש ובאיזה סוג טיפול את בדיוק (הפריה , הזרעה , איקקלומין?) אפשר יהיה לעזור לך יותר. בהצלחה דנדוש

שבתשלום

New member
קינמוני ודנדוש יקרות ולכל האחרות

קודם כל - תודה על התשובות. מעבר לכוריגון - לא קיבלתי כל תרופה אחרת. אני עוד "ירוקה" אבל - מה שמוזר זה שגם לולא הכוריגון - הביוץ היה מגיע מאוחר החודש (כמו שאמרתי - האולטרסאונד הראה זקיקים ראויים רק ביום ה-20...)- האם זה אומר שבכל מקרה המחזור שלי היה יותר ארוך???

חן (*_*)

New member
שבת שלום .....שבוע טוב ../images/Emo6.gif

לשאלתך- כאשר את בטיפול תרופתי ובמעקב זקיקים ולעיתים גם דם, אין חובה לביוץ להתרחש כמו שאת רגילה ללא טיפול. ביום ה- 20 למחזור עשית US ונראו זקיקים בגודל מתאים להבשלה, ולכן קיבלת זריקת כוריגון, אשר השפעתה תוך ממוצע של 36 שעות (24-48), כלומר, מיום למחרת הכוריגון, עלייך לספור 12-14 יום בכדי לבדוק אם את בהריון. אם לא תקבלי ווסת תוך 14 יום, יש סבירות טובה שאכן את בהריון, ואני ממליצה לבדוק אז. (כמובן אם לא תקבלי ווסת). לכאורה, הווסת מאחרת, אבל, זה רק מכיוון שהביוץ היה מאוחר יותר, והווסת מגיעה (אם אין הריון), כשבועיים אחרי הביוץ. מאחלת לך הצלחה שלך

לי חן

New member
../images/Emo41.gifשאלה לחן ../images/Emo41.gif

אם קיבלתי כוריגון ביום חמישי, מתי כדאי לבדוק הריון? מספיק 12 יום או שרצוי 14 יום? ותוך כמה זמן אני אמורה לקבל וסת אם אין הריון? בתקווה שאני לא אקבל
תודה
לי חן

חן (*_*)

New member
לי חן שלום - לפי הספרים, ניתן ....

לבדוק אם יש הריון, כבר ביום ה- 12 לאחר הכוריגון(לא כולל את יום קבלת הזריקה). מניסיון, יש לא פעם אכזבות, מכיון שהביוץ יכול להתרחש לעיתים גם יותר מ-36 שעות לאחר ההזרקה, ואז, ביום ה-12 הבדיקה עלולה להיות שלילית גם אם יש הריון. לדעתי עדיף להמתין ולבצע את הבדיקה 14 יום אחרי הכוריגון. אם לא יהיה הריון (חס וחלילה), את עלולה לקבל ווסת ביום ה-14-15 טחרי הכוריגון. מקווה שלא בהצלחה

שבתשלום

New member
רגע - לא הבנתי - שלילי??

חשבתי שאם בודקים מוקדם מדי אחרי הכוריגון אז התשובה עלולה להיות חיובית אבל בעצם אין הריון ולא הפוך (תשובה שלילית למרות שאולי יש הריון) מוכנה להסביר??? התבלבלתי לגמרי

חן (*_*)

New member
../images/Emo62.gifשבתשלום, זה יותר פשוט ממה...

שזה נשמע-הכוריגון הוא HCG , והבטא היא BHCG , אם עושים את הבדיקה לפני ששאריות הכוריגון נעלמות, כלומר ביום ה-11-12 כולל יום ההזרקה, המצאות של הכוריגון בדם עלולה להראות תשובה חיובית מזוייפת למרות שאין הריון. מאידך, אם עושים את בדיקת הבטא ביום ה-12 כולל יום ההזרקה, סביר להניח שהכוריגון נעלם, אך הפרשת הורמון ה- BHCG מהשיליה, גם אם יש הריון, לא הגיעה לרמה של מעל 10 יחידות, כך שעלולה להתקבל תשובה שלילית, למרות שיש הריון. אין זו חובה, לעיתים ביום ה-12 ניתן לאבחן הריון, זה תלוי בכמה זמן לאחר הכוריגון היה הביוץ, מתי הייתה ההפריה, ומתי ההשרשה. תנודה של שעות או יום בכל אחד מהפרטים, משנה את התמונה. לכן, כדי למנוע מפח נפש, מרבית הרופאים מפנים לבדיקת בטא, ביום ה-14 מהכוריגון, לא כולל יום ההזרקה. מקווה שהבהרתי את הסוגייה בהצלחה חן

אולה *

New member
../images/Emo20.gif הצעה - במקום המוליך ../images/Emo20.gif

אני מש לא אהבתי את המוליך. אבל לפני הרבה זמן קיבלתי כאן הצעה להשתמש בטמפוני "פלייטקס" - טמפון עם מוליך. מושכים את הטמפון טיפה פנימה - לתוך המוליך, מכניסים את הכדורים, מכניסים את הכדורים+הטמפון לנרתיק ומיד מוציאים את הטמפון. כך כל פעם יש לך מוליך סטרילי ונוח. ניסיתי את זה במשך הרבה חודשים - עובד מצויין.

עינתפ

New member
אז לקנות טמפונים? ואני חשבתי

שלא קונים יותר טמפונים כי במילא לא נצטרך לתקופה של 10 החודשים הקרובים.

עדכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היום התקשרו להודיע לי מאיכילוב שיש לי 4 עוברים , אני מאושרת מכך , כל כך דאגתי שנשאר בלי כלום וכל הלילה חלמתי על זה ( בשעות המועטות שהצלחתי להרדם בכלל). חלמתי שאני נמצאת שם במעבדה ומסתכלת עליהם במיקרוסקופ
. תודה לכל מי שהחזיק לנו אצבעות , מחר ההחזרה אז תמשיכו להחזיק , אם לא קשה , אני מודה לכם מראש.
דנדוש

למעלה