בשניצל עם חזה אווז מעושן

שרי49

New member
../images/Emo53.gif בשניצל עם חזה אווז מעושן

מתחשק לי להכין שניצל ולגלגל אותו עם חזה אווז מה עוד צריך להוסיף למילוי האם טובלים בביצה/קמח ומטגנים ?
 

אהובה.א

New member
פופייטים

את יכולה להוסיף מספר דברים (יחד או לחוד) בצל מטוגן רצועות גזר עשבי תיבול מאודים בזיליקום פטריות קצוצות מאודות צנוברים והשמים הם הגבול אין צורך לטבול בביצה. שטחי את החזה ואז שימי את המילוי. גלגלי וסגרי עם קיסם שיניים. שימי בתבנית אפיה ותני לו מכת חום למשך 20 דק'. הוסיפי רוטב כרצונך (ניתן להכין עם קוביות קנור ומים עד חצי מגובה התבנית) והמשיכי באפיה עוד 20 דק' נוספות כשהתבנית מכוסה בנייר כסף.
 
אני דווקא כן טובלת בביצה ובפירורי

לחם מתובלים ואז אני מטגנת כמו שניצל, וזה יוצא מעולה!
 

שרי49

New member
יערה תודה..

אני חושבת שאטגן מאחר ואני אוהבת את המטוגן על פני האפוי. אף על פי שעדיף אפוי (שומנים, קולסטרול וכו') תודה לכם..
 
אין ספק שהאפוי עדיף, גם אצלי יש

בעיית כולסטרול ופעם ב.. שאני מכינה את זה , אני מטגנת כדי שיהיה טעים עד הסוף. אני דרך אגב מכינה את זה לשבת. ואני רוצה להציע לך עצה על מנת לשדרג את המנה: אני מורחת על חזה העוף לפני שאני שמה את הפסטרמה (אני משתמשת בפסטרמה) רוטב פסטו.
 

שרי49

New member
מדהים..בדיוק עכשיו חזרתי מקניות

וקניתי רוטב פסטו מחנות שמוכרת פסטות טריות ורטבים שונים בכדי למרוח על השניצל.
 

שרי49

New member
נסעתי לרמת גן..אך יש בכל עיר כמעט

חנויות שמכינות פסטות. איפוה את גרה ? אני כמעט מכירה את כל החנויות במרכז.
 
נסעת לרמת גן- למה לא באת אלי לכוס

קפה? יש לי אפילו עוגיות מזרחיות שאפיתי הבוקר... אפשר לשאול איפה ברמת גן
 

שרי49

New member
שלחתי לך פרטים במסר...

תודה על העוגיות. גם אני אפיתי אותם אתמול...
 

שרי49

New member
מדהים..בדיוק עכשיו חזרתי מקניות

וקניתי רוטב פסטו מחנות שמתמחה בפסטות ורטבים שונים. אני דוקא אוהבת יותר את האוז בגלל הטעם הדומיננטי שבו. בכל מקרה הכל טעיםםםםםםםם.
 
למעלה