איזה מקסימה! האפרוח שלי חוגג שנה בסוף החודש (30/5) נראה לי שאאמץ את הרעיון. מיכל
מ מיכלהירש New member 17/5/04 #21 איזה מקסימה! האפרוח שלי חוגג שנה בסוף החודש (30/5) נראה לי שאאמץ את הרעיון. מיכל
ע ענתבר New member 17/5/04 #25 בהצלחה!!! ואם צריך עזרה בהמשך, לתת קריאה. אגב - יש פירוט עשיה והכנה לעוגה, רוצות שאעלה? אולי זה גם יעזור?
בהצלחה!!! ואם צריך עזרה בהמשך, לתת קריאה. אגב - יש פירוט עשיה והכנה לעוגה, רוצות שאעלה? אולי זה גם יעזור?
L lala g New member 17/5/04 #28 עכשיו סיימתי אבל אשמח לראות את התמונות לפעם הבאה, העוגה לא מתקרבת לעוגה שבתמונה, אבל בכל זאת יצא מתוק בעיני, למרות שיש הרבה מה לשפר לילה טוב
עכשיו סיימתי אבל אשמח לראות את התמונות לפעם הבאה, העוגה לא מתקרבת לעוגה שבתמונה, אבל בכל זאת יצא מתוק בעיני, למרות שיש הרבה מה לשפר לילה טוב
L lala g New member 17/5/04 #31 זה מה שקורה שיש ילדים בבית התחלתי להכין את העוגה רק ב- 22:00. הילדים שלי התאהבו בבצק סוכר ואני לא יכולה לשבת שהם לידי, אבל נהנתי מכל רגע אז בכלל לא היה חשוב לי השינה
זה מה שקורה שיש ילדים בבית התחלתי להכין את העוגה רק ב- 22:00. הילדים שלי התאהבו בבצק סוכר ואני לא יכולה לשבת שהם לידי, אבל נהנתי מכל רגע אז בכלל לא היה חשוב לי השינה