ברעיון למתנה

lexigali

New member
../images/Emo53.gif ברעיון למתנה

שלום לכולם, אני קוראת פאסיבית לפעמים בפורום האיכותי הזה (לא אמא), ונהנית מאד. יש לי אחיינים (תאומים, בן ובת) שבעוד כמה ימים יש להם יום הולדת שנתיים. הייתי שמחה להמלצה על מתנה. זה יכול להיות כל דבר, כל עוד זה לא צעצוע "הייטקי" מעצבן, שכבר ממילא יש להם המון כאלה. מחפשת משהו פשוט אך איכותי, שיוכלו הם ליהנות ממנו באופן ישיר, ולא ההורים. כמובן שספרים זה טוב (אם כי את כל הקלאסיקות יש להם, ואני לא מתמצאת בדברים חדשים טובים). כל רעיון יתקבל בברכה. תודה!

הילהל

New member
תבדקי בפורום "להיות הורים"

יש שם מאמר עם המלצות למתנות. ספה קטנה מאוד כייפית ופופולרית, כנ"ל צעצועים שמחקים את עולם המבוגרים (מטבח, סט כלי עבודה, סט של רופא).

לאה_מ

New member
מצטרפת לרעיונות של הילהל ../images/Emo65.gif

ולגבי ספרים - ספרים עם פתק החלפה תמיד כיף לקבל (לי, בכל אופן
). אני יכולה להמליץ לך בחום על הספרים הבאים: רוחי הפוכי / אניטה ג'ראם טרופותי / ג'וליה דונלדסון ואקסל שפלר מדלנה / לודויג במלמן הארנב ממושי / שלומית כהן-אסיף הגמד גמדן והקוסם תותן / שלומית כהן-אסיף הנמר שמתחת למיטה / נורית זרחי הטרקטור בארגז החול / מאיר שלו סדרת "איתמר" / דויד גרוסמן אוליביה, אוליביה מצילה את הקרקס / איאן פלקונר

ימימה

New member
רעיונות

לבת שלי קנינו לגיל שנתיים "פליימוביל" - והן מלוות אותנו עד היום (7.5), אולי הצעצוע שבו שיחקנו הכי הרבה. יש המון אפשרויות, אבל בגיל הזה נראה לי הכי מתאים פשוט ילדים, הורים, וסביבה ביתית פשוטה. קוביות עץ (יש גדולות ויש קטנות) הרכבות מעץ ולבת של אחותי אני קונה עכשיו ליומולדת שנתיים בובה ועגלה (לפי בקשתה), כי אין לה אף בובה בינתיים, וזה גיל שמתחילים לשחק משחקי דמיון (ו-כן, גם בנים בגיל הזה אוהבים את זה, לפחות אצלי...)

צימעס

New member
מתנות שהפתיעו אותי

במובן זה שמראש לא אהבתי, ואז גיליתי שהן נכס: - בובות פרווה ענקיות - אוהלים למיניהם (אפשר עם או בלי כדורים, ויש בכל מיני צורות - פירמידה [בכל חנות], מנהרה, אוהל קרקס [באיקאה]), - סט של אמבטיה, סיר, בובה... - עגלה של מגה-בלוקס. בגיל שנתיים כבר אפשר לעבור לדופלו (לגו בגודל כפול), אבל העגלה נפלאה. בעצם, כל דבר שניתן להסיע (עם עדיפות לאפשרות לשבת על/בתוך ולהסיע זה את זה) - משאית עץ גדולה, מריצה וכו' הולך מצוין. מתנות נחמדות אחרות - ספרים, מנשא קטן שמתאים לילד (אפשר בקלות לאלתר/לתפור לבד), בובות פרווה למיניהן, בינבה, סוסעץ, סוס מתנפח/כדור פיזיו עם/בלי "אזניים".

ליאת +

New member
יש ילדים שמשחקים עם בובות פרווה?

יש לנו סל ענק מלא בבובות פרווה. גדולות, קטנות. פושטיות שנרכשו בתחנות דלק ודובים מיוחסים מחנויות יוקרתיות בנווה צדק. כל הגדלים, כל סוגי החיות האפשריות. אביתר מעולם לא נגע באף אחת. ולגבי אוהל כדורים- לוודא שיש מקום בבית המקבל. אחרת זו מתנה קצת, אהמממ, שתלטנית (לעומת זאת כשנפטרים ממנו סוף סוף, פתאום יש המון מקום בבית
).

צימעס

New member
בחיי שכן.

גם לנו יש ארגז גדול (ייתרון: מכסה מונע אבק) מלא בבובות. לאשיחקו לאשיחקו לאשיחקו, ופת-אום התחילו. לך תבין... (לכן קיטלגתי את זה במתנות המפתיעות)

Kalla

New member
אצלנו מתים על בובות פרווה.

בזמנו דן אהב אותן נורא ותמיד ריפד את מיטתו באיזה 10 מהן לפחות. אחר כך הן עברו לתום ודליה שמתים עליהן ועשו ביניהם חלוקה קבועה איזו בובה של מי. גם כל אחד מהם ישן עם איזה 2-3 במיטה.

שרוֹן

New member
יש כל מיני מערכות של נגרות

למתחילים. ראיתי כאלה מצויינים שעשויים עץ, עם פטיש להוריד מסמרי עץ, עם מברג וברגים ענקיים, עם רצ'ט. לעידו יש כזה מפלסטיק שמובנה בתוך משאית נפתחת, וזה נהדר לו. אני לא יודעת איפה יש כאלה בארץ, מה שבטוח זה תעסוקה מרנינה לכמה שנים. גם מפתח אינטליגנציית ידיים (עכשיו המצאתי) וגם משחרר אגרסיות. עידו אומר שתיקני להם גם שוקולד.

lexigali

New member
תודה - משהו דומה קנה להם האח הגדול

(מפלסטיק), והם נורא התלהבו! ותגידי לעידו, שהשניים האלה טובעים בשוקולד. ובכלל, מניסיון עם אחיינים קודמים, הפעם החלטתי ששוקולדים, מכוניות עם שלט, ושאר אטרקציות נוצצות אני משאירה לאחרים להביא.

lexigali

New member
תודה לכולכן!

בסופו של דבר גיליתי שני "חורים" רציניים בקלאסיקות של הספרים, כך שקניתי להם את "ויהי ערב" ו"אליעזר והגזר". הרעיונות שלכן מצוינים, וכבר רשמתי לי בצד לאירועים הבאים.

למעלה