בקשה לזהוי ה"שמן" חצה את הכביש ממש מתחת לגלגלים כשירדנו לצלם ראינו את "הרזה" מכורבל על הפס הצהוב.
ס סאקרה New member 10/7/05 #1 ../images/Emo53.gif בקשה לזהוי ה"שמן" חצה את הכביש ממש מתחת לגלגלים כשירדנו לצלם ראינו את "הרזה" מכורבל על הפס הצהוב.
../images/Emo53.gif בקשה לזהוי ה"שמן" חצה את הכביש ממש מתחת לגלגלים כשירדנו לצלם ראינו את "הרזה" מכורבל על הפס הצהוב.
ס סאקרה New member 10/7/05 #2 "השמן" לבד. לצערי התמונות באיכות גרועה. היה לילה,היתה הפתעה,אכלו לי..שתו לי...
N naja New member 10/7/05 #4 יש תמונה ברורה יותר של הקטן? נראה כמו נחש מים משובץ, אבל אני לא משוכנע במאה אחוז. היכן צולמה התמונה? הגדול זה צפע כמובן.
יש תמונה ברורה יותר של הקטן? נראה כמו נחש מים משובץ, אבל אני לא משוכנע במאה אחוז. היכן צולמה התמונה? הגדול זה צפע כמובן.
ס סאקרה New member 10/7/05 #5 תודה על האישוש בנוגע לצפע לצערי זו התמונה הכי טובה שהצלחתי להפיק. צולם ברמת הגולן,למרגלות הר אביטל.
א אילן נרינסקי New member 10/7/05 #6 סאקרה הגזמת! כשנחש שחוצה לפניך את הכביש זה מאורע מרנין ונדיר למדי. כששני נחשים שלא קשורים זה לזה נפגשים במרחק חצי מטר על אם הדרך בדיוק מתחת לגלגלי המכונית זו כבר קונספירציה! אני יודע! בטח היית עם שהמי...
סאקרה הגזמת! כשנחש שחוצה לפניך את הכביש זה מאורע מרנין ונדיר למדי. כששני נחשים שלא קשורים זה לזה נפגשים במרחק חצי מטר על אם הדרך בדיוק מתחת לגלגלי המכונית זו כבר קונספירציה! אני יודע! בטח היית עם שהמי...
ס סאקרה New member 11/7/05 #8 תודה על הזהויים והמפגש הלילי הזה התרחש שתי דקות אחרי שעשינו "בוק" למשפחת שועלים שהתמקמה על הבולדרים. אמנם לא זוחלים, אבל חמודים...
תודה על הזהויים והמפגש הלילי הזה התרחש שתי דקות אחרי שעשינו "בוק" למשפחת שועלים שהתמקמה על הבולדרים. אמנם לא זוחלים, אבל חמודים...