בעיה

../images/Emo53.gif בעיה

אוקי.. יש ילד ששם עלי בשיכבה. ממש שם. והוא ממש רוצה אותי. הבעיה היא, שאני לא מרגישה כלפיו כלום! וכל החברות שלי אומרות לי שכדאי לי ללכת על זה אבל לא יודעת, אני לא אוהבת את האישיות שלו.... מה לעשות???

כנסי...

אם את לא אוהבת את האישיות שלו- אל תהיי חברה שלו!! בשביל להסכים ללכת על זה את לפחות צריכה להרגיש משהו כלפיו ואם את לא מרגישה כלפיו כלום אז את סתם תבזבזי את זמנך, וגם את זמנו... ואת תמצאי את עצמך במצב שאת פוגעת גם בו וגם בעצמך... ודרך אגב... תקני אותי אם אני טועה... את חדשה בפורום לא?

תשובה

כן אני חדשה... כאילו.. אני קצת מרגישה כלפיו.. אבל זה הפעם הראשונה שמישהו אומר לי שאני יפה, נחמדה, חמודה ועוד... והוא גם נראה טוב... ולא יודעת... מצב מסובך..

טוב אז קודם כל..

ברוכה הבאה לפורום!! אני מקווה שתהני פה!! טוב תראי, את לא צריכה להיות עם מישהו בגלל המראה הטוב שלו, או בגלל שהוא "ההורס" של השכבה ולא כל הדברים האלו... זה תמיד כייף לשמוע מחמאות ממישהו, וזה תמיד עושה טוב... אבל את לא צריכה להיות חברה שלו בגלל זה, את צריכה לאהוב אותו, ולאהוב זה לא להרגיש טוב עם משהו שאומרים זה פשוט להיות מאוהב!!! ואין לי מילים ודרך להסביר את זה... אבל שבאמת מרגישים אהבה, או שבאמת אוהבים מישהו- יודעים!

GirlFriend

New member
../images/Emo142.gif דעתי...

תראי, אם את מרגישה כלפיו משהו אז תצאי איתו (זה לא אומר שאתם חברים...) אבל אם לא, חבל לך, כי אז תמצאי את עצבמך במצב לא נעים ותרצי להפרד ממנו, ותפחדי לפגוע לו ברגשות. מצד אחר את יכולה להיות ידידה שלו, להכיר אותו יותר, לדבר איתו בביה´ס/אחרי ביה´´ס וככה תהיי בטוחה אם את מרגישה כלפיו משהו
וברוכה הבאה

לכי על זה

עוד כמה זמן את תצטערי על זה שלא הלכת על זה... לא כל דבר חייב להיות רק מתוך אהבה טהורה כמו בסרטים, אנחנו בגיל שאפשר גם לעשות כיף

למעלה