בעיה קשה

orit v

New member
../images/Emo53.gifבעיה קשה

אימי ואבי נשואים בערך כ 34 שנים אבי בן 65 ואימי בת 58. לפני כשנה אבי עבר ארוע מוחי קשה והוא היה מאושפז בערך כחודש בבית חולים. לאחר שחרורו מבית החולים, אבי התאשפז במשך כ3 חודשים במוסד שיקומי שבו הוא עבר טיפולי שיקום, פיזיוטרפיה וכו'.לאחר שמצבו הוטב והוא היה אמור להשתחרר מבית החולים אימי אישפזה אותו בבית אבות גריאטרי בטענה שהוא עדין חלש והא זקוק להשגחה רפואית, ואין מי שיטפל בו (אימי עובדת ואני נשואה ) . היא אף הוציאה צו מניעה מבית המשפט המורה לא לו לחזור הביתה עקב מצבו, (שלדעתה הוא קשה אך לא לדעת הרופא בבית האבות) אוסרת עלי בתוקף לשוחח עימו ואף לבקרו, לטלפן לבית האבות בו הוא שוהה. השילה אותו מכל החשובונות שהיו לא (היא עצמה מבקרת אותו פעם בחודש לפרק זמן מאד קצר של כחצי שעה)לאחרונה אזרתי כח והתקשרתי לבית האבות שבו אבי שוהה, ואף שוחחתי אם הרופא האחראי המטפל באבי כדי לשאול לשלומו, והאם יש עילה לאשפוז הכפוי שאבי מאושפז (כשנה וחצי) הם טענו שאבי מבחינה רפואית בסדר גמור והוא יכול לחזור להיות בבית, והוא לא זקוק לשום השגחה רפואית . לאחרונה שוחחתי אם אימי (לא סיפרתי לה שהתקשרתי לבית האבות לשאול לשלומו של אביעל הנושא הכאוב של אבי) ואימי טענה שהיא לא רוצה שום קשר אם אבי אני יודעת שבל שנות חייהם הם לא הסתדרו, כי אימי בליינית, ללא שום גבול אוהבת חיי חברה אוהבת לבזבז כספים . ואילו אבי הוא איש מתון שלא אוהב את כל חיי החברה, להיפך הוא השקיע את כל כספו בלימודי ובעיצוב עתידי ונורא כואב לי שאימי בתייחסת ב עוגמת נפש זלזלול כה רב באבי ולעיתים אף בי הייתי רוצה לדעת מה עושים במצב כמו שלי שאימי לא מאפשרת לי להתראות אם אבי.

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

שלום לך, נתחיל בזה שאת בת 28,את יכולה לדבר עם אבא שלך,את יכולה ללכת אליו לבית אבות מבלי שום אישור מאמא שלך
אבא שלך סובל (כך זה נראה לי) וצריך לעזור לו (להחזיר אותו הביתה) בהקדם האפשרי. הרופאים שלו אמרו שהוא יכול להסתדר לבד,לכן הוא יכול לחזור הביתה,ומה שאני לא מבין זה:האם אמא שלך יכולה להחזיק אותו בכח שם
הוא לא יכול להגיד לבית אבות שהוא רוצה לחזור הביתה
הבית שייך גם לו והוא בס"כ בן 65,הוא עדיין יכול לדאוג לעצמו... בקשר לאמא שלך,נראה לי שהיא השולטת במשפחה. את לא צריכה לפחד ממנה,ואם היא תעצבן אותך,אז פשוט תאשפיזי אותה בבית אבות ונראה אם היא תחזיק מעמד שם. קיצר,אם הייתי במקומך הייתע נוסע עכשיו לבית אבות,מביא את אבא שלך הביתה,ואם אמא שלך תסרב בתוקף או לא יודע מה תעשה,תקחי אותה ותאשפיזי אותה בבית אבות (לעומת שזה לא בסדר),ורק כך היא תבין את מה שהיא עשתה לאבא שלך. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה

d n n a

New member
היי

אורית שלום , כואב לקרוא את סיפורך, הייתי מחלקת את הבעיה שלך ל2: הקשר מול אביך והקשר מול אימך. קודם כל את אשה נשואה ודי מבוגרת כבר, ריבונו של עולם תלכי תבקרי אותו תתיחסי אליו!!!!!. את לא צריכה אישור מאמא כדי לבקר את אבא שלך. דבר שני את אימך אין סיכוי שתחנכי, אולי את צריכה להשתחרר קצת מכנפיה המאיימות. הייתי מייעצת לך להתרחק קצת מאימך ולהתקרב אל אביך, הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות הוא לתת לו הרגשה שאוהבים אותו ושיש לו משפחה כל טוב ובהצלחה!

אנושית~

New member
ועוד אוסיף

תשיגי מהרופא ת,כל האישורים הדרושים כדי לוודא שהוא החלים ותחזירי אותו הביתה ..(מבלי לידע ת,אימך) כך שהיא לא תוכל להחזיר אותו חזרה ואמך אם היא כל כך רוצה חופש שתתגרש! תתמכי בו כמה שת,יכולה רפואה שלמה

למעלה