(בעיה חדשה)

amr riki

New member
../images/Emo53.gif (בעיה חדשה)

חברים טובים באמצע הדרך , מבקשת שוב את עזרתכם. בין דפי ה- html ערכתי קישורים. אך באתר גיליתי שחלק מהדפים מתקשרים ליעד שקבעתי וחלק לא מתקשרים (לאותו יעד) בבדיקה גיליתי שבדפים המתקשרים מופיע הקישור < a href="1nisuon.html> ובאלה שאינם מתקשרים מופיע הקישור <a href="../1 nisuon.html> מישהו יכול להסביר לי מאיפה צצו 1/.. ומה משמעותם ? ריקי

ריקי.. זה קלי קלות

תמחקי את ה-1/... זה קורה כאשר את מעתיקה קובץ מתיקיה אחרת , כל מעבר לתיקייה... מביא עוד /.. לכן מה שצריך לעשות , זה למחוק אותם או להעביר את כל הקבצים שאת רוצה לתיקיה אחת.

ריקי, לא להיבהל אם זה לא עולה לאחר

המחיקה. כשתעבירי הכל לאתר.. זה יעלה כי כשאת מעבירה את עושה את זה ישירות מהתיקיה ואין צורך ב1/...

udiyulis

New member
ריקי שלום,

ממה שאני רואה לא רק שיש את התוספת 1/..,אלא שיש גם רווח בין ה-1 למלה nisuon . מה שעולה בדעתי הוא שיש לך שני דפים שונים ובתיקיות שונות. עד כמה שאני זוכרת דפים מקושרים צריכים להיות באותה תיקיה. זה בעיקרון! אך את יכולה לתקן זאת מיידית - אם התכוונת בכל הדפים לקשר לאותו דף "1nisuon.html" - תקני זאת ע"י מחיקת המיותר בתוכנת הארקנופיליה. מקוה שהייתי לעזר אודי

amr riki

New member
חיה ואודי ../images/Emo51.gif

העיניין הוא שאצלי במחשב הקישור מצליח ובאתר לא. חיה , ניסיתי למחוק ואז גם אצלי לא הצליח הקישור. אודי , הרעיון להביא את הדף לתיקיה ורק אז לקשור . נראה לי . תכף אנסה. עיניין הרווח לא קיים בדף (הטעות כאן כשכתבתי את ההודעה) תודה לשתיכן
יוצאת לנסות. ריקי

amr riki

New member
אודי , זה הצליח

העברתי לתיקיה את הדף אליו אני רוצה לקשור וזה הצליח !!!!!!!!!!!!!!!
ריקי

Ilan Nagar

New member
קישורים ...

שלום לך, אם את עובדת עם האופיס וביחוד עם פאור פוינט אולי כבר נתקלת בבעיה דומה כאשר מוסיפים למצגת אנימציה ו/או מוסיקה מתקליטור והכל עובד נפלא במחשב הביתי ! אך כאשר מנסים להעתיק את המצגת למיקום אחר (פיזית) אזי אין את התוספות אשר היו בתקליטור מדוע ? מכיוון שהמחשב מחפש בהגדרות המצגת את כונן התקליטורים בעל השם D (לדוגמא) ואת הקובץ המסוים שנמצא עליו, אך במחשב השני את את הנתונים הללו ... והמצגת לא עובדת במלואה. אם נחזור לבעיתך גם כאן במחשב האישי שלך אין בעיה הכל עובד אך באינטרנט אין למחשב את המיקום של התיקייה שממנה נלקחו הנתונים בקישור שלך וזו משמעות ה - /.. לכן מה שהציעה אודי הוא בדיוק הפתרון את חייבת למקם את כל הנתונים לאתר האינטרנט שאת בונה בתוך תיקייה אחת, בתוך אותה תיקייה את יכולה לעשות הכל , כלומר ליצור תיקיות משנה ולקשר לאן שאת רוצה אבל "בגבולות" התיקייה הנ"ל. ואז לאינטרנט תעלי את כל התיקייה הזו. בהצלחה

amr riki

New member
אילן , ../images/Emo51.gif

לא טעיתי בשמך , נכון? תודה , למדתי כמה דברים חדשים. קשה הדרך , בבניית האתר , אך אפשר להתגבר.במיוחד כשיש כאן אנשים נפלאים שתמיד נכונים ומוכנים לעזור . תודה ריקי

ריקי, איזו יופי של אתר מתפתח לך

אני כבר רואה את העבודות שהילדים יקבלו עם קישורם לאתר שלך... אני אוהבת לתת כל יום שישי אתגרון בחשבון שהילדים מקבלים ,ב א´ אפשר גם עם עזרת ההורים, אם בעבר הייתי משכפלת, בלי צבע... עכשיו עם קישור לאתר שלך.. חגיגה ואת הפתרונות יכתבו ישירות בפורום שיהיה... ממש חזון אחרית הימים

noam778

New member
קצת לסדר לכם את הסדר בבלאגן

לומדים לא..? אז ככה. ניתן כמובן להכניס באתר כמה תיקיות שרוצים ולא חייבים לסדר הכול בתיקיה אחת העיקר שתדעו לאן ואיפה כל דבר נימצא אם נתון דבר כזה: c:/dd/aa/rr/24.htm כלומר הקובץ נימצא בספריה סי, דידי אראר אם בקובץ 24.htm אני כותב קישור כזה image/4.gif/.. המחשב לוקח את התמונה 4.gif מתוך הספריה אימאג´ שנימצאת בתיקיה aa ואם אכתוב כך: image/4.gif/../.. המחשב לוקח את התמונה 4.gif מתוך הספריה אימאג´ שנימצאת בתיקיה dd אני מקווה שאני מובן, שלכם נעם

nivsh

New member
חיה חיה חיה......

נראה לי שאת עומדת לקבל כתה א´ בחטיבה......כלומר כתה ז´ ולא א´ זכרי שאת מקבלת גוזלים...רכים ... והתוכנית שלך מספיקה לשמונה שנים. הצעתי- התחילי בקטן....... ואם פרצתי לדלת פתוחה - סליחה. אני גם אני התחלתי עם "הכל" עד שהבנתי תפסת מרובה לא תפסת...

טלי, ../images/Emo24.gif ובקשה אליך ואל החברים

טלי, ראשית. תודה על הדאגה. אני ממנה אותך בזאת לשומרת ראשי. אני רצינית. תעירי, תאירי... כל הארה כזו מביאה אותי למחשבה שנייה יהיו פעמים שאומר תודה, קיבלתי - ואשנה ויהיו פעמים שאומר תודה, לא קיבלתי- ולא אשנה אבל, בבקשה, תמשיכי להע/איר. ממך , מאסנת שמיר... מורות שהיו בא´.. יותר מאשמח אפילו מבקשת לשמוע את דעתכן. אני יודעת שאני מורה חריגה , לטוב ולרע, ומעוניינת מאוד בדעת החברים כאן על פעילויות שאתכנן... ולגבי כיתה א´, אני יודעת שאני מקבלת גוזלים... אני יודעת שאני נותנת מקום לגוזלות אבל מהר מאוד מאפשרת להם להצמיח כנפיים.. למי שרוצה ויכול.. האחרים מצמיחים בקצב שלהם. אני אף פעם לא מתחילה עם "הכל" אבל אני מתחילה עם הרבה... שכל ילד יוכל למצוא את עצמו, ברור לי שיש ילדים שהמחשבים בכלל לא מדברים אליהם ויש ילדים שהמחשבים הם אלה שיעזרו להם להתחבר... כל ילד ומקומו. נכון, אני יודעת שאני סוחבת אותם לרף גבוה מהסטנדרט התוצאות עד היום היו... שגם הילד המתקשה ביותר הגיע למינימום הדרוש. והשאר... השמיים הם רק ההתחלה. בסה"כ , די כייף להם, שיעורי בית- כמעט ואין בכיתה הם עוברים מהר מאוד לעבודה בקצב אישי, ובהדרגה גם מתכננים לעצמם את סדר וזמן הפעילות. רק אחרי שאכיר אותם, אוכל לדעת מה המינון, הקצב, היכולת... בינתיים אני רק מכינה תשתית.

nivsh

New member
חיה הרף לא מפחיד ולא גבוה

הילדים של היום חכמים יותר והמחשב לא זר להם. אך אני בעד הדרגתיות. לא הכל מיד בהתחלה. והכוונה: לשתף הורים וילדים להוסיף חשבון וגם לשון לתת ולהעניק ואולי קצת להניק (סתאאאם) יותר לאט לבנות הכל... ובסוף יֶצֶא אתר גדול..... חיה, אני כמוך, תמיד מביעה את דעתי על נושא שמעניין אותי - ולא חייבים לקבל אותה. בהצלחה

amr riki

New member
חיה תודה../images/Emo140.gif

ואם מה ש nivsh כתבה לך , נכון אז עוד יותר תוכלי להעזר באתר. קבלת את המסר ששלחתי לך? ריקי

למעלה