במחשבים

תמי12

New member
../images/Emo53.gif במחשבים

כאשר אני רוצה לפתוח דוא"ל או דף באינטרנט נפתח חלון האומר: כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד את התוכנה:JAVA Virtul machin למה הכוונה ומדוע וכיצד עושים זאת ?

שלומי

New member
כדי לא להלעיט אותך בהסברים

חסרים לך מרכיבים חיוניים במערכת ההפעלה שלך. לכי לאתר של מייקרוסופט ע"י : tools > windows update ןשם לאחר שהם יבדקו את המערכת, תקבלי רשימת מרכיבים ועידכונים. סמני את הקטע של הג´אווה והתחילי בהורדה.תצטרכי לעשות איתחול למחשב. הבעיה תיעלם לך.(חלונות 98 אני מניח).

תמי12

New member
|לא הצלחתי לפתוח ע"פ הכתובת הרשומה.

אם אפשר עוד קצת בהרחבה. אחרת אני תקועה . תודה

noam778

New member
מה שכתב לך מוטי זאת לא כתובת

נסי שוב.. 1. פתחי דפדף אינטרנט.. ניקרא גם אקספלורר חמש או שש תלוי מה יש לך.. ניקרא גם תוכנת אניטרנט.. 2. לחצי על סרגל הכלים.. ניקרא גם השורה העליונה לחצי שם על כלים ועל windows update המתיני כמה שניות ואז (בילי גיטס המכונה גם הורס חברות מחשבים.. האחרונה היא javasan..) יסביר לך איזו תוכנה חסרה לך.. סמני והורידי את מה שמתאים לך.. מקווה שעזרתי

nivsh

New member
גם אני נתקלתי בבעיה ופתרתי.

xp לא מתקינה באופן אוטומטי את JAVA VIRTUAL MACHINE הכנסי לגוגל מנוע החיפוש : רשמי את המילים הקפידי על איות אם איני טועה חסר לך E בסוף. יופיעו לך אתרים להורדת בחרי אחד שמתאים ל XP לצערי לא שמרתי את שם האתר ממנו הורדתי אם לא תצליחי אנסה לחפש עבורך התוכנה חשובה ארבה דפים לא עולים בלעדיה בהצלחה!

תמי12

New member
לניבש תודה

מעולם לא התעסקתי בהורדות. הבן שלי בד"כ עוזר לי בקטעים האלה. כרגע הוא לא בבית ולכן אני מנסה ( הגעה הזמן). הגעתי לאתר שרשמת לי, אך איני יודעת מה לפתוח. אגב יש אתר המציע את התוכנה בתשלום . נראה הגיוני. אשמח לקבל עוד עזרה ממך.

למעלה