בחזרה מאומן

jewboy

New member
../images/Emo53.gifבחזרה מאומן

מישהוא נתן לי מעיל ששייך למישהוא שישן במלון ואני לא יודע למי אמרו לי שהוא גר בארה"ב ולך תדע של מי זה ? לקחתי תזה , אולי ר´ יעקב יודע למי זה שייך? הוא ישן בקומה א´ במלון אם למישהוא יודע מי מה אנא תמסור לי בפרטי תודה . -------- אני לא צריך תזה פה בבית שלי יש לי מספיק שמאטעת תודה רבה

יש מודיעין אבידות ומציאות מאומן

בדיוק היום קיבלתי פקס (לא יודע ממי): "מודיעין אבידות ומציאות - אומן. 026285470 מי שאבד או מצא באומן או בדרכים הלוך וחזור, חפצים בעלי ערך (שעונים, שטריימאלך, תפילין, וכו´ וכו´) שיתקשר לטלפון 026285470 שים לב: אם מצאת דבר שוה ערך - האובד מצפה לזה. להביאו אלינו. אנו נשתדל בעזה"ש לתווך בין האובדים למוצאים"

jack0

New member
אין מספר בארה"ב

מה לעשות אנ"ש בארץ הקודש הרבה יותר מסודרים ומאורגנים. ובכלל הגיעו השנה בסביבות אלף נוסעים מארה"ב, כך שקשה מאד לאתר את בעל האבדה, אם תוכל לתת קצת יותר פרטים כמו מאיזה קומה וחדר במלון נמצא המעיל, איזה סוג מעיל חסידי מודרני ואולי בכלל מעיל גשם וכו´ אשים מודעה בבתי המדרש של ברסלב בניו יורק. וגם כדאי לך לפנות למרכז האבידות מציאות בארץ אולי האובד בכל זאת יפנה אליהם.

jewboy

New member
זה מעיל גשם

חסידי ויש ניירות בפנים בלי שם ניירות שמחלקים שמה באומן. דבר א´ אני יודע שהוא גר בוויליטאון (וויליאמסבורג) ןלא ב´בורו

jack0

New member
כדאי לשים מודעה בביהמ"ד וויליאמס´

הכתובת: 204 לי עוועניו לקראת י"ח תשרי ביארצייט של רבינו מתקיימת שם סעודה, ורוב אנ"ש מגיעים אז לשם וזו הזדמנות טובה לפרסם את המציאה.

זיסער

New member
אם תגיד לי באיזה חדר במלון הוא ישן

אבדוק מי ישן בחדר הנ"ל... חבל"ז של סוכה יש לנו פה... :))) ד"ש לכולם...

jewboy

New member
מישהוא

נתן לי תזה בקומה א´ הוא ישן קומה א´ ליד המעלית בצד של המעלית, מישהוא אמר לי שמה שהוא ג´נגי והוא חושב שקוראים לו או "ויינער" או "ווינער" אין לי מושג? זיסער אנא תברר לי בבקשה
תמסור ד"ש להחברה שמה

למעלה