בבקשה!!

NICKEL BACK

New member
../images/Emo53.gif בבקשה!!

תשמעו, בדרך כלל אני רק קורא כאן, אבל הגיע הזמן שאכתוב משהו.. כל אופן, קרה לי מקרה מוזר בשבת האחרונה (כן זו שלפני יומיים). דיברתי עם מישהי שהייתי ממש דלוק עליה רצח, לפני כמה חודשים. אני עברתי לאיזור חיפה, והיא חיפאית. הכרנו ממש באקראי ככה בנט, אבל דרך מסנג'ר של חבר שלי שמכיר אותה. מפה לשם, אז נפגשנו, היא טוענת שהמזלות בינינו לא הולכים יחד. היא מזל שור ואני דגים, יש לה איזה חשש ממזל דגים, בקטע של נאמנות, טוענת שזה מזל "מאמלל".. נו טוב... אבל אוקיי, היא יצאה עם איזה ידיד שלה, שהם נהיו חברים בשלושה החודשים האחרונים, בקיצור יצא לנו להיפגש, היא קפצה לבקר אותי בביתי, ומעוניינת לשמור על קשר. עכשיו הקטע הוא בפגישה, שעבדתי מהבית, וכל החושים שלי נדפקו שראו עיניי אותה אצלי בחדר!!.. כמובן שזה בגדר ידידות, אבל הרגשתי גם אצלה, שהספארקים והניצוצות ריחפו בחלל החדר. שמעו, דיברנו אתמול, חשבתי שניפגש, אבל הייתי במשחק בקרית אליעזר, והיא עדיין כזה בדיכאון... אגיד לכם את האמת, אני לא מתכוון להכנס איתה לקשר - כמו שנאמר "ראש בריא למיטה חולה" - אבל היא ממש כזאת מקסימה, שהיא גרמה לי לחשוב עליה עוד במהלך המשחק, כמעט ולא הייתי מרוכז ביציע. מה אתם אומרים מה עליי לעשות, אני בטוח שחלקכם מכיר את התופעה, היא ידועה לנו כבני האדם.. זו תגובה אנושית וטיבעית, אני אינני יודע מה לעשות... פאקינג שיט!!!!!

nate2000

New member
להיפרד יפה כידידים

אתה לא רוצה קשר איתה והיא לא ממש פנויה לקשר.

NICKEL BACK

New member
מה שנכון נכון..

הסיטואציה הייתה מוזרת, בהחלט. אם אני רוצה בקשר איתה? ברור, אבל לא במצב הנוכחי... זה צריך לקחת זמן ורק הזמן ירפא את הפצעים כביכול.. זה מבאס תחת, אבל נראה מה יהיה כמו שאומרים.. גם הידידות היא נהדרת לשמה..

S h i r a n 222

New member
היי

זה נראה לי קצת מוזר שהיא פוסלת אותך בגלל המזל שלך, גם אני וחבר שלי לא הכי מתאימים מבחינת המזלות שלנו אבל בכל זאת יש אהבה גדולה ואני מכירה עוד כמה זוגות כאלה שחוסר התאמה במזלות לא מפריעה להם... חבל שהיא מוכנה לקחת את הסיכון שהיא מפסידה אותך על פארש בגלל דבר כזה, אבל כל אחד ושיקוליו.

NICKEL BACK

New member
כעת..

היא גם נפרדה מאחד, אני לא רוצה להכנס למערכת חלשה.. אלא לשמור על ידידות...

nate2000

New member
אם אתה שואל את דעתי

ידידות חזקה ואמיתית בין גבר לאישה יכולה להיות ב 3 מקרים: 1. ניסוי לפתח מערכת יחסים ולא הלך אז נפרדו בצורה יפה. 2. לשניהם יש בני זוג. 3. מכירים אחד את השני מגיל מאוד צעיר. בשאר המקרים המשוואה פשוט לא מאוזנת. וזה מה שקורה במקרה שלך, ככה שחברות אמת לא תצמח לך כאן, כי תמיד או שהיא או שאתה תהיו מעוניינים במשהו מעבר לזה. אבל אף אחד מכם לא יעשה כלום כדי לממש את זה. אתה- לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה. היא- כי אתם לא באותן המזל (תירוץ קצת עלוב הייתי אומרת).

מה פתאם

אם אתה עדין רוצה ידידות אתה, השאר ידיד טוב שלה. אם אתה רוצה גם חברות, למה לא תשקיע בזה ותנסה את זה?

למעלה