בבקשה

limonana825

New member
../images/Emo53.gif בבקשה

שלום לכולם..
נתחיל מזה שאנחנו סטודנטיות, והגענו את הפורום דרך מאגר תפוז. רצינו לבקש מכם, אם תוכלו להקדיש זמן קצר למלא עבורנו שאלון לצורך עבודת מחקר שאנו עושות באוניברסיטה (לא אמור לקחת יותר מ5 דקות אגב..). במידה ותענו לבקשתנו, חשוב שנציין שהשאלון הינו אנונימי לחלוטין - אנו מעבירות אותו ע"י הלינק המצורף מטה, וכל תשובותיכם מועברות אלינו מבלי שנוכל לדעת במי מדובר. מקוות שתסכימו לעזור,
מראש הלינק מופיע כאן http://www.cs.bgu.ac.il/~eladco/index_files/HTMLPage1.htm

boaz31

New member
4.5.1947 הפריצה לכלא עכו-השבוע לפני

4.5.1947 הפריצה לכלא עכו לוחמי אצ"ל פרצו לכלא עכו, המתחם השמור ביותר בארץ ושחררו 41 אסירים - אנשי לח"י ואצ"ל.

אנימו

New member
היום ה-3.5 וברוח יום השואה

הקרב ובא, התפרסמה בתאריך זה בשנת 1943 הידיעה כי גיטו וילנה חוסל (5000 תושבים) וגורלם בלתי ידוע. היום הוא כבר ידוע ... לדאבון הלב. ובתאריך הזה , בשנת 1955, מידעים את אזרחיי העולם כי בתוך יומיים תוחזר העצמאות לגרמניה המערבית והיא תתקבל לברית הצפון אטלנטית כמדינה חברה שוות זכויות. ומחר, ה-4.5 (כאמור אצל בועז) לכש"נשחרר" את אנשי הלח"י והאצ"ל.... באזכרה לזכר הפריצה בעכו, נוכל לשיר את השיר "הם לא ישברו אותנו" (מלים ולחן :דוד ניב ושירה של ליאור ייני). השיר היה ההמנון של עצורי המחתרת במחנות הגירוש, ונכתב. באריתריאה. הוא מזוהה במובהק עם הימין אבל אני מביאה את הבית הראשון שלו, רק לצרכי התחזקות ובאסוציאציה לשואה, ללא שום מגמה,דיעה או רמז פוליטיים: הם לא ישברו אותנו אנו גם לא נכף הגב, כל עוד זו הרוח בנו וכל עוד פועם הצו.

boaz31

New member
יפה דרשת-אנימו-השילוב בין המאורעות

שהתרחשו שם וכאן בארץ::שם היינו בחוסר אונים מול העצמה הגרמנית ואילו כאן נלחמנו כנגד העצמה הבריטית אולי יש מי שיודע לנסח טוב ממני את המצב של הימים ההם!!!

אנימו

New member
המצב באותם ימים היה גרוע ללא ספק

והדברים ידועים . הבעיה שחשבנו שהכל מאחורינו ומסתבר שהדברים לא הסתדרו כמו שחלמנו ועדיין חיים על חרבנו. יחד עם זאת עשינו רבות ואין להשוות מצבנו באותם ימים נוראים למצב היום. יכולים להיות גאים אבל גם לצפות לימים טובים יותר.

boaz31

New member
"כן, האופנוענים האלה, אח..."|רמקול

ישראלי זה לנסוע על הקטנוע ולחתוך את כולם, ולמחרת לשבת במונית ולהסכים עם הנהג "כן, האופנוענים האלה, אח..."

bimbo.

New member
יולי, ברוך רופא חולים למחשב שלך../images/Emo20.gif

המצגת מציגה רק חלק קטן מהתכונות האופייניות לישראלים.
אחת מתכונות אלה היא, להשמיץ ישראלים
אבל בואי נהיה כנים: יש לישראלים גם תכונות יפות
נכון?

אנימו

New member
ליולי-ברכות להבראת המחשב ולבימבו

ומה שלומכן, כישראליות וכבנות אנוש?

yuli139

New member
שלומינו נהדר,ואני אומרת זאת בשמה

של בימבו.לא כל מה שמשהו מביא במצגת משקף את תחושותי והרגשתי וחוץ מזה אני "ישראלית גאה" איך הפרזה?

אנימו

New member
אשר לישראלית הגאה - אל תנפנפי

חזק מדי בדגל כי עוד יצרפו אותך למצעד של גאוה............
נראה לי ססגוני מאוד ותכיני תחפושת.......... אשר למצגת על הסטריאוטיפים - מיוחדת . עברה אצלי באיי מייל באיזה זהוא שלב.

למעלה