בבקשה

../images/Emo53.gif בבקשה

מהו מחיר סביר להדרכה טובה, של קבוצת תלמידים בתל אביב הקטנה במשך מ- 9 עד 3-4 אחה"צ?

לטעמי, יעל, יום הדרכה, הינו יום

הדרכה ללא שום קשר לאורכו, וזאת משתי סיבות: 1. הרי לא תתחייבי להדרכה נוספת באותו היום. 2. האם על יום ארוך יותר, שנמשך 10 ויותר שעות את גובה יותר כסף? אגב, אם המחיר שעליו אני מעודכן, נכון, אזיי הוא צריך להיות 550 ש"ח, ואני בטוח שיהיה מי שיוסיף האם הוא כולל מע"מ ונסיעות. חגי

הדרכה בתל אביב

עלות הדרכה בתל אביב, אפילו היא בת כמה שעות (לדוגמא 3 שע') עלותה כיום הדרכה רגיל. הדרכה של מספר שעות סוגרת הדרכה של יום הדרכה מלא. אני דורש על הדרכה בתל אביב מחיר של יום הדרכה מלא. הלקוחות החוכמולוגיים תמיד מתווכחים והפריירים מתחלפים. יש לי תחביב חדש, איסוף מחירוני הדרכה מכל העולם.... אנחנו פריירים.

pinzo01

New member
יעל , אם תפני לחברות טיולים

המחיר ינוע סביב 650 ש"ח ולמען האמת לא תהיה לך שום שליטה מי המדריך ומה רמת התמחותו בנושא באשר למחיר שיגבה מדריך המתמחה בסיורים בתל אביב זה משתנה בין אחד לשני באם את מחפשת מדריך צרי קשר ואנסה לעזור לך

שכר הדרכה

בכרתים שכר הדרכה: סיור בן שעה במוזיאון או בארמון קנוסוס 70 יורו (כ-400 שקל) הדרכה יום שלם השכר 140-170 יורו (כ-800-1000 שקלים) מספר אחוזים יורדים לסוכן ומספר אחוזים לאגודת מורי הדרך, בערך 90% מהסכום מגיע לידי מורה הדרך.

מלוים ישראלי

מלווה ישראלי מקבל שכר יומי של כ-30 דולר מהחברה שהוא נציגה, הוא מתחזה למומחה לכרתים כשאין לו מושג ולכן טוען שחובה לקחת מורה דרך מקומי ולכן הוא גובה מכל מטייל כ-40 יורו ליום טיול וכך יש לו רווח גדול מאוד. אני מומחה אמיתי לכרתים, דורש שכר מכובד של 140 יורו שכר יומי, ולכן ברור לכם את מי חברות התיירות מעדיפות..... והמטייל הישראלי שהוא לא פראייר, הוא סופר-פראייר, גם משלם ביוקר וגם מקבל "מוצר תיירותי נחות" ועוד חושב שסידר את כולם, והחברות חוגגות.

תודה על התשובות

חשבתי שבאמת מדובר על סביבות ה- 600 ש"ח. פשוט בפעם האחרונה שקיבלתי שכר תמורת יום הדרכה, ביקשתי לתרום אותו במקום שיגיע לידי, כך שאינני בטוחה אפילו כמה היה שם. לגבי אפשרות ההדרכה, ברור שאינני מתכוונת לפנות לחברה, בוודאי לא לאחר האכזבות שאגד תיור השביעה אותנו בשבועות האחרונים. ביום ראשון אדע האם הסיור לתל אביב מתקיים ואם כן, אפנה באופן אישי, במיוחד כי אני זקוקה למשהו שישלים לנוער את חומר הלימוד שלו ויהפוך אותו לחי ונושם. בכל מקרה, תודה לכולכם על העזרה עד כה.

למעלה