בבקשה...

Bufreak

New member
../images/Emo53.gif בבקשה...

אני צריך שמישהו שבקיא בעניין יסביר לי איך ומאיפה אפשר להשיג תירגומים לפרקים ובאיזה נגן צריך להשתמש כדי לראות פרקים איתם...אפשר במדיה פלייר? אני יודע שכבר פתחו שירשור על תירגומים למטה יותר,אבל אני לא רוצה לקרוא כי יש שם ספויילר,כנראה,לשביעית...

smgfan

New member
תשובות../images/Emo140.gif

טוב, תרגומים לעונה 7 את יכולה להשיג כאן, יש שם תרגומים לפרקים 11 (באנגלית, אבל אני עובדת על הפיכתו לעברית), ופרקים 12, 13, ו-14 (כמובן בעברית) ועכשיו נראה לי שגם פרק 7x15 (בעברית כמובן!) יש שם גם תרגום לפרק המחזמר OMWF!! חן (schnicklefritz), עובדת על אתר שבו יהיו תרגומים שאני, היא ועידן (idanyd) עושים. לי יש ביינתיים תרגומים לפרקים 6x04, 6x05 ועוד מעט 6x09. את התרגומים מומלץ לראות בנגן BsPlayer שאתה יכול להוריד מהאתר הזה.

Bufreak

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ובגלל שלא החלטת אם

אני בן או בת אז אני אגיד לך שאני בן ושוב תודה

smgfan

New member
סליחה, על הבלבול הקטן שלי../images/Emo13.gif

ואם אתה רוצה את אחד מהתרגומים שיש לי, אז תגיד לי ואני אשלח לך!

מזל"ט... ../images/Emo13.gif.

אני לא בטוחה עדיין אם אני נגד Micro Girl או לא. אולי אני פשוט אופיע בעיתות מצוקה. ואל.

ותראו את שלי!

היום אני לא זזה מהמחשב... אני על העבודה שלי בפרולוג אז כל 5 דקות אני גם בפורום:] BORED LIFE

זה בסדר גם אני לא יודעת אם לפחד

או לצחוק מעצמי כבר
*אנשים, ני מפורסמת, מלא שואלים אותי מכל מיני מירקים איסי ואסורות, אם אני תמר טא סופר גירל.. חי חי חי* *תהילה* *כסף* *פרסום* *דיויד*

לי יש...

אבל אני שוקלת אם להקריב את האייקון הטרורי החתיך שלי לזמן מה...decisions, decisions...

spikeslave

New member
ראיתי את זה כבר

הבעיה היא שיש לי פלאפון ענתיקה ואני מתכוונת לממש ענתיקה עם שלושה מספרים בזכרון ועשרה צלצולים שכולם נשמעים אותו דבר (יש לי צלצול אמבולנס איזה שווה אני)

למעלה