בבקשה

Charmed by love

New member
אז ככה...

אני אשאל את הורי כשהם יקומו... אני גרה במושב משמרת... יש הרבה(!!!!!) מקום...

Woogyman

New member
אממ.. אם אפשר אצלך (אופיר) ../images/Emo110.gif

זה מעולה. אבל אפשר? כי אתה כל הזמן אומר משהו אחר...

HuGo Hell

New member
*נושם עמוק* ../images/Emo1.gif

כן. *נושף* רק תגידו לי מתי: יום, שעה ומי בא? והתחרטתי כי הייתי דיי בדיכי ואז נזכרתי על המפגש הקודם וממש התחרטתי. אבל אתם לא ישנים אצלי או משהו.. רק באים לראות כמה פרקים של עונה חמישית בבאפי. לדבר וללכת. (ושוב - אם באים אלי. המחשב בשביתה. (נקודה!) אין מצלמה. לא סורק כלום. המחשב ללא רוח חיים. (כאילו הוא כן אבל אל תגעו בו) אני אפילו לא אגע בו.

Charmed by love

New member
...

אני אבוא. בבקשה לא יום רביעי!!!! (שני חוגים) גם ראשון זה לא ממש טוב משבילי..

HuGo Hell

New member
אממממ.. ../images/Emo1.gif

בקשר ל"מפגש" שרואים באפי. אם אתם רוצים. זה יהיה אצלי. אבל כמו שאמרתי - תביאו ממתקים וכל השטויות. ואל.. אל תתעסקו לי או תורידו לי דברים במחשב. תעזבו אותו במנוחה.

nadiwainer

New member
יהיה כיף!

כן,כן הפעם אני בא.... פעם שקודמת שראינו באפי היה נחמד.. :) זה היה הפרק המוסיקלי, נכון????????? אם רואים עוד פעם גרוויטיישן אני צריך לראות את ההתחלה!

Woogyman

New member
אממ.. ../images/Emo110.gif

(שימו לב כמה פעמים הנושא שלי הוא "אממ..
"
). כן, פעם קודמת זה היה המיוזיקל + חלק אחד מפרק הסיום (המדהים) של העונה השישית. הפעם אנחנו רואים את העונה החמישית (מההתחלה ועד הסוף. נוריד כמה פרקים לא משמעותיים מהאמצע ונסיים את החשובים ביום אחד).

Woogyman

New member
ובקשר ליום - ../images/Emo110.gif

הDVD של החמישית יוצא ב28.10 (יום שני הבא, נראה לי) והוא אמור להגיע אליי אחרי משהו כמה שלושה ימים. כך שהמפגש יכול להיות רק אחר כך. מה גם שעדיף, לדעתי, שהמפגש יהיה בשבת או יום חופש אחר כדי שיהיה לנו הרבה זמן.

nadiwainer

New member
אוו...טוב , אין בעיה

אתם יודעים מה יש ב-28.10??????. זה ששה חודשים בדיוק לפני היומולדת שלי! *שמח*

למעלה