בבקשה

פיתגורס

New member
../images/Emo53.gif בבקשה

מישהו זוכר באיזה פרק פרו מקבלת את כוח ההקרנה האסטרלית? ומתי פיבי מקבלת את כוח הריחוף??? בתודה מראש!

גל1234

New member
אם אני לא טועה פעם ראשונה שהיא

עשתה את ההקרנה האוסטרלית היה בפרק שהמשוגעת הזאת רצתה לקחת לה תחיים וחטפה אותה אבל זה לא בטוח

Charmed by love

New member
מנצלת...

המפגש מבוטל!!! בגלל חוסר ההענות של אנשים.... המפגש מבוטל... אם הייתם מגיבים לשרשור(ים) על המפגש ולא נותנים לו לרדת עמוד ככה סתם אולי היה מפגש... אבל לא עשיתם את זה... אז אין מפגש...

Woogyman

New member
אני אנצל לקצת אוף.. ../images/Emo110.gif

אני מקבל שבוע הבא את העונה החמישית של באפי בדיוידי (דיוידי ממש, לא צרוב. באיכות דיוידי והכל) - חשבתי לארגן מפגשון לכל צופי באפי בפורום (כן, אופל, זה כולל גם אותך. תכבי בבקשה את המצית) ולעשות מרתון של הפרקים החשובים והטובים של העונה. זה צריך להיות, כמובן, בבית של מישהו. אפשר אצלי, אבל רצוי שלא (אחים קטנים ומעצבנים). כמו כן, כולם מוזמנים. כל מי שרואה באפי, או כל מי שרוצה להתחיל (זאת עונה מעולה. אם אתם רוצים להתחיל, זה הזמן). מה שכן, זה לא מפגש פורום. כך שמי שלא רואה באפי ומתכנן להתלונן על זה שאנחנו רואים כל הזמן באפי, שלא יבוא. אה, ושיר, תוכלי להביא את מלרוז לשם. לא נדון בכל העסק הזה בפורום, אבל רק תגיבו ותגידו אם אתם מתכננים לבוא כדי שאני אדע אם יש טעם לארגן.

Phoebe again

New member
אני אבוא, נראה לי.

ובמהלך הצפייה, אני אתכחש לעובדה שאנג´ל לא שם, שהוא לא יחזור אף פעם ושהוא... בקיצור, לדעתי זה רעיון נחמד ורוב הסיכויים שאני אבוא.

Ophel McNeil

New member
אני באה. ../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

וגם אנצל אותך ואת איתמר (אם הוא בא) קשות, למען תלמדנו פסקל וHTML, בין אם תרצו או לא. אה, כן, ואני גם אמכר את כולכם לאנימה.
ובאפי? מי בכלל רואה באפי?!

Charmed by love

New member
מממ

עקרונית... אני לא רואה באפי. אבל אם אני אוכל אני אבוא. גם כי... אתם אוהבים את זה (ואני יודעת שיש לכם טעם טוב בסדרות... מכושפות למשל...) וגם... זאת הזדמנות טובה לפגוש אתכם...

HuGo Hell

New member
אני אבוא אולי..../images/Emo1.gif

(רק אם נראה את 522. ואם אני אבכה תדעו שזה הדיכאון שלי + העצב) אניווי, אם אתם רוצים הבית שלי פנוי. תמצאו מתי.

HuGo Hell

New member
כאילו אם אתם רוצים.../images/Emo1.gif

רק הפעם אתם מביאים ממתקים ופופקורן.

HuGo Hell

New member
אל תהיה כל כך מאושרת כי..../images/Emo1.gif

בעצם התחרטתי. נזכרתי במפגשים הקודמים אפילו שהם היום חמישה אנשים היה בלגן. כשהיה אצלי מישהו(מישהי) אחד(אחת) היה יותר טוב
לא היה בלגן.. והיה דיי כיף. ואפילו כששני אנשים היו אצלי.. אבל יותר זה רק בלגן. ככה שבבית שלי לא. סורי.

Woogyman

New member
כמו שאמרתי, אפשר אצלי. ../images/Emo110.gif

אבל מאוד עדיף אצל מישהו אחר, כי האחים שלי לא שקטים כמו אצל אופיר.

Charmed by love

New member
מממ...

אני צריכה לדעת על כמה אנשים מדובר כדי לשאול את ההורים שלי (יש סיכויי טוב שהם יסכימו...)

Woogyman

New member
אממ.. ../images/Emo110.gif

אני מניח שמשהו בסביבות שבעה אנשים, יש סיכוי טוב שאפילו פחות. איפה את גרה? יש לך דיוידי?

buffgirl

New member
אני מניחה שאני יכולה אבל אני ../images/Emo80.gif

צריכה לדעת כמה אנשים ויש לי די וי די אבל במחשב ואני באמת צריכה לנדנד לאבא שלי שיחבר את הטלוויזיה למחשב.... אני חושבת שנוכל להיות משהו כמו.... אמממממ....8 אנשים כולל אני.. או אולי 9 ובתנאי שלא נעשה הרבה רעש... וזה לא מפגש שינה נכון?

HuGo Hell

New member
דניאלוש.. ../images/Emo1.gif

הייתי אצלך. בקושי היה מקום לי לאיתמר וניצן. אז יהיה מקום ל-8/9 אנשים? את בטוחה? הצעתי את ביתי. ונראה את זה בסלון כמובן ככה שיש הרבה מקום.

למעלה