בבקשה..

Joy107

New member
../images/Emo53.gif בבקשה..

למי מוכר איזה מאכל - מאפה/פשטידה.. לא יודעת בדיוק - משהו עם בשר בקר טחון שמוסיפים לו זיתים וביצים קשות , על זה שמים פירה וכל זה בתוך איזו מעטפה של בצק (בצק עלים אולי?) מצלצל למישהו מוכר? יש מצב לקבל מתכון או לפחות את השם המוכר בארגנטינה כדי לעשות חיפוש? תודה מראש

lailaein

New member
פסטל דה קרנה

אני מכינה קצת שונה אבל על אותו עיקרון. למטה שמים שיכבת פירה עליו בשר טחון עם פלפל אדום זיתים ביצה קשה וכל מה שבא לך ואת אוהבת. מעליו במקום בצק אני מכינה סלסה בלנקה (מכינים בסיר כף קמח עם קצת שמן עם איזה 2 כוסות חלב לחמם עד שזה נהייה סמיך). שופכת את הסלסה בלנקה על הבשר עם כל השאר ושמה בתנור , מומלץ לשים מעל הסלסה בלנקה קצת גבינה מגורדת אם את לא שומרת כשרות אבל אפשר גם בלי.

lailaein

New member
גם עם סלסה בלנקה זה לא כשר ../images/Emo6.gif

את יכולה במקום להשתמש בבצק מוכן כמו שאמרת

lailaein

New member
הנה מתכון מהאינטרנט

http://www2.informatik.uni-muenchen.de/recetas/msg00935.html

skooby

New member
אני מכינה עם שתי שכבות של פירה

אחת מתחת לבשר ואחת מעל

marcenav

New member
בטח שיש קשר

לפי תיאור זה יכול להיות אמפנדס ובטח בתור אחת שעברה כמה פעמים ליד פיצריה בav, de mayo את יכולה לראות מול העיניים שלך איך הם מכינים אמפנדס.

marcenav

New member
נכון אני התבלבלתי כי

1. אמרה מאפה( או פשטידה). 2. המילוי מלבד הפירה שלא התייחסתי כל כך משתמשים גם לאמפנדס..

Joy107

New member
תודה רבה

ולא, לא התכוונתי לאמפנדס אלא כנראה לפסטל הזה... אני אוותר על הרוטב החלבי אבל תודה, זה בדיוק מה שהתכוונתי. רציתי להכין למרטין השבוע

בת עולם

New member
pastel de carne

שכבת פיורה למטה, באמצע בשר שטוגן עם בצל, פלפל אדום, מלח פלפל, ומוסיפים לו ביצה קשה וזיתים ולמעלה שכבת פיורה נוספת ולתנור עד שמזהיב אפשר לשים על השכבההעליונה של פיורה גבינת מגוררת או פירורי לחם, אבל לא חייבים

גם אני מכינה בלי בצק

ובלי סלסה בלנקה (לא בגלל כשרות, בעלי שונא מוצרי חלב מלוחים). את הבשר הטחון והבצל אני מטגנת עם הרבה פפריקה ,מוסיפה את כל מה שיש באמפנדס וגם צמוקים. מאוד טעים!

Joy107

New member
../images/Emo124.gif יצא 10!!

מרטין היה מאוד מרוצה (הוא חוגג יום הולדת היום) והעיקר שהיה לו טעים. הילדים ישר פירקו את המגדל, הפרידו בין כל המרכיבים ואכלו כמובן רק את הבשר... מה שהצחיק אותנו שרותם פתאום בפה מלא, מרימה את הראש ואומרת - QUE RICO.... מוזר כי היא ממעטת לדבר בספרדית. בכל אופן תודה על המתכון וההסברים

למעלה