בבקשה

tsoff

New member
../images/Emo53.gif בבקשה../images/Emo51.gif

אני רוצה להזמין מארה"ב כמה דברים שיקנו ברשת. כשנכנסתי לאתרים של הקניות הלכתי לאיבוד. אז פתאום חשבתי לעצמי שאולי , אוכל לקבל עזרה מהמנוסות פה. להלן השאלות: 1. חותכנית Teardrop, flower, heart & round מהאתר לקנית חותכנים שבהמלצות של טל. באיזה גדלים אתן ממליצות? (כל האינצים האלו ממש לא ברורים לי) חשבתי על הסט המעורב, ועל שני הסטים של הפרחים והעלים שעושים חריצים באמצע Kemper Pattern Cutter Sets . האם יש שם עוד משהו יעיל באתר הזה אם כבר מזמינים משם? בסה"כ די זול שם לא? 2.מהאתר של Sugarcraft איך קוראים לצבעים "אדום עז" (עז? אז? מה ממה ממממה , סתם). צבע גוף, סגול כהה, כחול כהה, האפ כדאי להזמין צבעי ג'ל נוספים שאין בסט הבסיסי של ה8 שיש לי (וילטון כמובן)? 3. האם להזמין את אחד מספרי השנה של וילטון.? 4. עוד רעיונות למשהו שאי אפשר להשיג פה וזו ההזדמנות להביא? תודה

MP826

New member
תשובות אין לי מצטערת

אבל רציתי לשאול אותך אם שני האתרים עושים משלוחים לארץ וכמה עולה משלוח אצל כל אחד מהם?

tsoff

New member
אה נזכרתי גם

שרציתי את הסט של הכלים לפיסול, אלו שעולים ימבה כסף בארץ (ערכה כזו של כלים לפיסול) וגם הגלגלת לחיתוך. וגם המכשיר שמחליק את פני העוגה, איך קוראים לזה באנגלית ? האם הוא נימכר באתרים שם?

דלית 3

New member
תשתדלי לקנות הכל יחד ולא לשלם 2 משל

משלוחים. אני ביקשתי שיביאו לי שני סטים של צבעים של וולטון - פסטל וגינה (מעולה לפרחים) שיש בהם גוונים שאין בארץ. אלו הצבעים בהם השמשתי בעוגת המתנות לבת המצווה של בתי. צבע לבן בג'ל אין בארץ. צבע גוף נקרא copper - יש בארץ ולא הייתי מזמינה מחו"ל צבעים שיש בארץ כי החיסכון קטן והם כבדים. זה עלול לעלות לך בדמי המשלוח ואולי אפילו במכס וחבל. עוד לגבי המשלוח (לא מנסיון אישי): תבדקי שיש להם אפשרות לשלוח global priority (מקווה שכתבתי נכון). זו מעטפה שמה שנכנס עולה 9$ למשלוח ולא משנה מה וכמה יש בפנים. חוץ מזה תוודאי שעל המעטפה כתוב רק מחיר הקניה ולא כולל המשלו ותרוויחי עוד כמה $$$ לקניה - נדמה לי שמ-50$ משלמים מכס. מחר אברר פרטים מדוייקים - זה מה שאני זוכרת מחברה שמזמינה המון מחו"ל. החותכנים של הפימו - נדמה לי שפעם כתבו כאן שהם מחלידים. תוודאי שהם עשויים מ-stainless steel. בהצלחה

tsoff

New member
אין לי בעיה של מישלוח לארץ

כי קונים לי בארהב ומביאים במזודה. לא מתכונת לעבור את ה50 $ ניראה לי טו מאצ'. מה הסיפור של המעטפה ב9$ שוב? לא הבנתי.

דלית 3

New member
זה סוג של משלוח. חברה שלי קונה המון

דרך הרשת מארה"ב והסבירה לי על זה כשרציתי להזמין. הכוונה שיש מחיר משלוח קבוע למעטפה גם עם יש בפנים 10 ק"ג ברזל(
) ואז זה יוצא יותר זול לדברים כבדים וקטנים. זה גם מגיע מהר - תוך שבוע - ובד"כ לא בודקים בארץ אם חייב במיסים. אברר יותר מחר.

tsoff

New member
חברות אני ממש זקוקה לעזרה בשאלות

של ההודעה הראשונה, בעיקר בנוגע לקוטר של החותכנים הקפצה

t a l talim

New member
לילה טוב...

אני הייתי הולכת על חצי אינטש- הם לא הגדולים ביותר ולא הפיצפונים. האמת שקשה לייעץ כאן- הכל שאלה של צורך וטעם, אך זה מה שאני הייתי בוחרת. לגבי השאלה השניה- לא ממש הבנתי למה את מתכוונת. האדום העז נקרא RED EXTRA או משהו דומה בחברות אחרות, וראיתי אותו באתר. את רוצה לדעת גם את השמות של יתר הגוונים שציינת, או שכתבת אותם כיוון שאת מתלבטת לגביהם? אני הייתי מוסיפה בקבוקון צבע לבן!!! חוץ מזה, בשביל הפינוק, חותכני עוגיות גדולים בצורה של מלאכים (זה מה שבא לי כרגע), ובעיקר בצורות יהודיות- מוזר, אבל בארץ קשה להשיג חותכנים בצורת מגן דוד, חנוכיה, סביבון וכו', ושם יש מבחר מכובד בתחום. אולי גם אבקות איבוק מנצנצות... תבלי!

tsoff

New member
תודה טל הטלטלית

את רעיון החותכנים אני קונה כבר. מה את ממליצה באבקות איבוק חשבתי על זהב ופנינה. יש לך עוד המלצה? חוץ מזה רציתי את השמות של הצבעים לא את הבחירה בניהם, במיוחד - צבע גוף- הסגול מגנטה (זה שראינו בסדנא אצל עמית).והסגול כהה

michahz

New member
צבעים של אבקות

אם את עושה דמויות או ברביות הייתי ממליצה גם על ורדרד (לסומק) וכחול או סגול (לצלליות) מיכל

למעלה