ארוחת בוקר

../images/Emo53.gifארוחת בוקר

אני מבקשת המלצה לארוחת בוקר שווה באזור המרינה בהרצליה או קניון ארנה. אם אפשר למקום יפה וטעים, כי זו ארוחת יומולדת! תודה וחג שמח.

גידי42

New member
נו , יום הולדת זה חשוב

האופציות באזור הזה הם כדלקמן: טרסה ליד מלון דן אכדיה,(נוף משגע לים) והיאכט קלאב במרינה של הרצליה,

liti

New member
לכמה אנשים?

הייתי לא מזמן בארוחת יומולדת בטרסה בשבת בבוקר. ישבנו בחוץ (מתחת לסככה) ועבור סכום של כ- 50 ש"ח לאדם יצאנו מאוד מרוצים (רק להתרחק מסלט האבוקדו שלהם שהם מתעקשים עדיין לעשות...)

liti

New member
די טעים שם,

יש שם מזנון מגוון מאוד של גבינות וסלטים. עד כמה שזכור לי זה העיקר. דגים אני לא חושבת שיש שם, ואם אתם רוצים עוגה אז יש עוגה יבשה אחת (כשהייתי היתה עוגת שוקו צ'יפס). בנוסף כמה סוגי ריבות טעימות (בעיקר ריבת הקיווי). מה שכן, אם מדובר על ארוחת בוקר זוגית לחגיגת יום הולדת, נראה לי שיש מקומות יותר מהנים ופחות המוניים לאכול בהם, אולי לא בסביבה שציינת אבל בהחלט במרחק נסיעה. כדאי לך לקרוא את המאמר הבא על ארוחות בוקר ולהיעזר בו. בנוסף, בעבר היו כמה המלצות (נדמה לי שבעיקר של ליר) על הבראנץ' ברביבה וסיליה ברמת השרון, שם האווירה יותר יוקרתית (יחסית לטרסה) ולטעמי יותר מתאימה לארוחה שכזו (חשוב לציין שעדיין לא אכלתי בבראנץ' שם כך שלא אוכל להמליץ עליו ממקור ראשון).

sharonchi

New member
שווה לנסות גם את קיארה

כשהיינו שם בפעם הראשונה אחותי החליטה שהיא צריכה שוקו, למרות שזו היתה ארוחת ערב. לא האמנתי למשמע אוזני כשהמלצרית נענתה בחביבות לבקשה והגיעה עם כוס גבוהה ומהבילה. אחותי התמוגגה. זה הביא אותי לתהות מה פתאום מסעדה מגישה שוקו וקיבלנו תיאור מתלהב של ארוחות הבוקר/בראנצ' שמוגשות במקום. עוד לא ניסיתי.

למעלה