אפטר שוק

eyalcol

New member
../images/Emo53.gifאפטר שוק

אני צריך לדעת איזו חברה מייצרת אפטר שוק... או אתר על אפטר שוק, או משהו שיכול לעזור לי להרצאה בת 5 דקות על המשקה הזה...

MEIMIS

New member
ג'ים בים..

אני לא כ"כ אוהב את המשקה לכן לא ארחיב עליו... לך לגוגל תרשום אפטרשוק... יהיה לך מלללאאאא מידע או שתריץ חיפוש בפורום הנושא עלה מיליוני פעמים

D r a m b u i e

New member
משקה שמגיע בשלושה טעמים

הדרים, קינמון, ואם אני לא טועה גם מנטה. בארץ נפוץ הקינמון וההדרים. שותים אותו קפוא בכוסות שאט. הרעיון שלו הוא פשוט. יש בו חומר מסויים, שאני לא זוכר איך קוראים לו, שגורם לך להרגיש חום כשאתה שותה אותו, ואז אחרי שבלעת קור בגרון. זה מה שנקרא האפטר שוק. זהו, משקה פשוט, מלא סוכר, משהו כמו שנפס אבל עם טוויסט. לאוהבי הז'אנר כמו שאומרים בסרטים...

D r a m b u i e

New member
וכשאני חושב על זה

בשנפס אין סוכר יחסית, בטח לא כמו האפטר שוקים. בקיצור, אני מקווה שהרעיון של המשקה ברור, אם לא אתה מוזמן לשאול עוד. בקשר לטעם השלישי, את בטוחה שאניס? האדום הוא קינמון, הכחול הוא הדרים, הירוק אניס?

MEIMIS

New member
נפלה טעות בידיכם... יש 4 אפטרשוקים

1 - אדום - הדרים 2 - כחול - קינמון 3 - ירוק - מנטה 4 - שחור - אניס

D r a m b u i e

New member
מימיס בא לעזרה

אז צדקתי... אבל יש ארבעה? זה חדש לי, בחיים לא ראיתי את השחור, יש איזה לינק?

MEIMIS

New member
זהו שלא מצאתי שום דבר...

גם אני לא ראיתי את השחור אם אני לא טועה משווקים אותו רק במדינות מסויימות בארה"ב - כך שמעתי.. גם מספר הבקבוקים מצומצם בשנה... כי אנשים לא אוהבים אניסט

MEIMIS

New member
לא אביאל... הירוק הוא מנטה -

אם תסתכל כתוב עליו Mint בכל אופן את האינפורמציה קיבלתי מהמנהל בפורום השכן...

MEIMIS

New member
אין לצבא כסף להשאיר אותך שבת???

להשאיר טירונים בשבת?? נראה לי סגרת רק פעם אחת מאז שהתגייסת...

בעקרון הייתי אמור לסגור שבת שבוע...

שעבר אבל עקב פטירתה המוקדמת של סבתי ז"ל בטרם עת מנע ממני להישאר שבת

eyalcol

New member
תודה רבה לכולם. ../images/Emo6.gif

תודה רבה לכולם. לאחר בירור מעמיק (יומיים באינטרנט), אין שחור, אדום קינמון, כחול הדרים, וירוק מנטה... היצרן הוא JIM BEAM...

למעלה