אילוף כלבים

yoelth

New member
התנהגויות בסיסיות זה לא אילוף

כמובן שצריך ללמד את הכלב את ההתנהגויות הבסיסיות כבר מן היום הראשון (כמו הרגלי ניקיון). זה לא האילוף המקצועי שנעשה על-ידי מאלף כלבים. שלב האילוף מתחיל יותר מאוחר ומשולבים בו פקודות יותר מורכבות ומסובכות. אגב יש ספר מצויין למי שרוצה לנסות לבדו, "אילוף כלבים - המדריך השלם מאת: ד"ר ברוס פוגל בהוצאת כתר.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בינתיים סוכם שהיא תישאר בגינה ולא תיכנס הביתה עד שהיא תעבור אילוף, אחרת אני לוקחת חופש בלתי מוגבל מהשפיות שלי

b love

New member
אני למדתי אילוף בסיסי..

הוא מקשיב נגיד למילה שב? ארצה?

Angel972

New member
את למדת אילוף בסיסי ...

ז"א - שאת מאולפת
או שאת עכשיו מאלפת מוסמכת
לי נראה, שאת מאלפת גברים, או יותר נכון נערים במקרה שלך
כן, גברים מקשיבים יופי ומצייתים למילה שב, ארצה, כלים, זבל, כביסה וכו'

b love

New member
../images/Emo6.gif

חחח למדתי לאלף, זה היה פרוייקט מיוחד כזה שלמדנו אילוף בסיסי כזה של שב ארצה וכל זה.. בינתיים זה רק אצל כלבים..

b love

New member
שאלה ממני אלייך../images/Emo13.gif

קראתי שלקחת אותו מתנו לחיות לחיות.. מתי לקחת אותו? האם זה היה באחד השבתות? איזה סוג לקחת?

היי עופרה אכן גיל מתאים ביותר

לחינוך ואילוף להרגלים נכונים והקניית התנהגות נכונה ומתאימה לאורח החיים בבית. מרגע הכנסת גור לבית אנו מחנכים אותו להרגלים הרצויים לנו וגם לכלב. חשוב מאוד להוועץ עם בעל מקצוע בכדי לקבל הדרכה נכונה להטמעת ההתנהגות הרצוייה,ככל שתקדימי כך יהיה קל יותר הן לבני הבית והן לגור. אני מוכן להגיע אילכם לפגישת יעוץ ללא תמורה ע"מ שתוכלו לראות ולהבין איך אפשר לחיות עם הגור ללא "צרות" אפשר לפנות במסר פרטי. אגב אנחנו שכנים אני ממושב שילת והכלביה בכפר רות. אשמח לעזור ולענות לכל שאלה. אבנר רז מומחה לאילוף ופתרון בעיות התנהגות

my sunshine

New member
מאלף כלבים בשילת

מ-ע-ו-ל-ה ואני בכלל לא אוהבת חיות
הכלביה - "הלוחש לכלבים של אבנר רז" טלפון במסרים והוא מדליק

יש מאלף מעולה!!!

שמו מייקל ואני מאלף את הכלב שלי אצלו. כמובן שהוא עושה ביקורי בית אבל העיקר הוא קורס בן מספר חודשים שהוא עורך. האילוף נעשה בקבוצה עם עוד מספר כלבים. המחיר שהוא גובה שפוי בהרבה מזה שדורש "הלוחש לכלבים" משילת. אם את מעוניינת בעוד פרטים תשלחי לי מסר עם מס' טלפון ואני אחזור אליך.

למעלה