אורחת פורחת בשאלת מיטת נוער

RUTHIE1

New member
../images/Emo53.gif אורחת פורחת בשאלת מיטת נוער

אמנם לגדול שלי בן ה-13 אבל... אני צריכה מיטת נוער לעומר שלי, באזור הצפון. שונאת מיטות מעץ אורן (ה"עיניים" עושות לי איחס) ולא אוהבת כ"כ מתכת, מעדיפה בוק. לסנדביץ קנינו בזמנו ב"משכל" (חנות המפעל בכרמיאל, קרוב לנו מאוד) אבל זה עלה כ-3300 ש"ח... אמנם ההורים רוצים לקנות לנו מתנה לבר מצווה אבל אם יש יותר בזול מ-3500 ש"ח שזה מה שיעלה במשכל, עדיף... איפה עוד יש מיטות בציפוי בוק ?

RUTHIE1

New member
../images/Emo51.gif! לא צריכה מעקה בטיחות...

האמת שראיתי ספפות באתר של עמינח והן די יפות. יש לך מושג מה המחירים של הפשוטות (בלי ראש מתכוננן וכל השטויות)?

בסביבות 3000 ש"ח

ראינו מיטות בוק של רהיטי עין חרוד, שזה לדעתי מיטות של מישכל ובריהטי ברזילי אמרו לנו שמצפים בפורניר את האורן אנחנו קנינו מיטת אורן מעץ מלא עם ציפוי אטום ברהיטי ברנר

RUTHIE1

New member
משכל ועין חרוד זה 2 מפעלים שונים

וברור שהבסיס מעץ אורן מלא ומצפים בפורניר. זה כי אורן חזק מבוק, רק שלדעתי הוא מכוער (סתם שריטה שלי). אני אבדוק איפה יש רהיטי ברנר בסביבה שלי...

כנכנסנו לחנות של עין חרוד אמרו לנו

שהמיטות מבוק שהם מוכרים הינם של רהיטי משכל רהיטי גבעת ברנר לא מצפים בפורניר ראינו ציפוי רק אצל רהיטי ברזילי, הם צובעים בצבע אטום, הבנתי שהצבעים לא אוטמים לאורך שנים

RUTHIE1

New member
הבנתי...

אני רוצה משהו אטום... נראה לי שנבדוק מיטות של עמינח (ספפה), יש בכרמיאל חנות שמשווקת אותן...

monshu

New member
../images/Emo41.gifשאלה לגבי מיטת נוער של סליפין../images/Emo41.gif

קיבלנו לפני כחודשיים מיטת נוער שקנינו בסליפין ובפסח השתמשנו פעם ראשונה במיטת חבר הנפתחת ופתאום שמנו לב שהיא מאוד מאוד! צרה ואין שום מעצור שנועל את הגלגלים והמיטה פשוט "מטיילת" עם הילד שישן עליה. ככה זה גם אצלכם

למעלה