אוטובוס מס' 5

../images/Emo53.gifאוטובוס מס' 5

8:55.בוקר. עולה לאוטובוס,מראה חופשי-חודשי(קיבינימט הדברים האלו) אני מחפשת אותו.מתה לראות אותו. כבר חודשיים כמעט אנחנו נוסעים יחד הוא פשוט מדהים. מריח טוב,נקי,יפה,מושך.הכל בקיצור. אני רואה אותו וכולי ויברציות. אויייייייי אני חייבת לדבר איתו איכשהו... אבל מה אומרים? מה אומרים? אוייי זה מרגיז. תודה.

מיוח ת

New member
מחייכים

אומרים בוקר טוב. למחרת שוב, בוקר טוב. נראה לי שביום השלישי הוא כבר יצפה לבוקר טוב שלך. משם כבר יש לאן להמשיך. בהצלחה

אבל...

זה קצת דבילי לבוא למישהו ולחייך לו בפרצוף. למרות שאני עם חוסר הטקט שלי מסוגלת לעשות את זה. תודה בכ"ז בנות.

bugbuster

New member
אז פסדר, שיהיה בל טקט.. עלאק

נו מודונת , מילא שלך יהיה כיף, אבל שכבר תרוצי לספר כאן!

mr_lonely

New member
והוא...כנראה מסתכל עליך וחושב...

לו רק ידעתי את היופי הנחבא מתחת ללובן שמלתך, החושפת טפח מירכייך ומסתירה טפחיים... לו רק ידעתי את מתק הדובדבן, את יפעת ההדר המסתתרת תחת יפי חזייתך, המסתירה ומסעירה. לו רק ידעתי את רעד התשוקה החולף בגופך ברטט ושקיקה, לעת שיאו של מעשה האהבה. לו רק ידעתי...

האמת לונלי

שיש לו מין מבט כזה.של... אני אשאיר את זה לדמיונך המפותח. אבל אני פשוט לא יודעת... מאבדת את עצמי שאני רואה אותו. איזה עצבים.

mr_lonely

New member
הביטי בו...

באותו מבט...שרבבי לשון השמיטי רצועה...הוא יבחין האמיני לי...הוא יבחין

שבי לידו ותתחילי לדבר על מזג האויר

נשמע הכי פתטי בעולם, אבל אם הוא בקטע הוא כבר יפתח את השיחה.

Pathetic???? dont start with me on

The weather girl.... cause I can go all day There is nothing wrong with it~ I am a proud weather nut But weather is a bad pickup subject :(

אוף איתך../images/Emo46.gif

זה היה רק רעיון, העיקרון היה להתחיל בשיחה ולראות איך הוא מגיב... אולי שתדבר איתו על ההבדל בין דן ואגד?

I think you should discuss

The diference between the latest theories regarding the formation of lighning or maybe the proes and cons of Comolonimus clouds? h There is always the direct aproach... come to hime and say "I want you to father my childern" though I dont recomend it ש.

adam33

New member
ההוא ..

מנקודת מבטה היא מחכה לו הגם כשהוא מאחר היא לצידו לפעמים מחכה ליד החלון או שמה למחשב יגיע האדון אוהבת אותו עם כל ליבה רוצה אותו עם כל פעימה חושבת עד כמה הוא מעניין עד כמה איתו שום דבר לא בטל יודע איך לחייך וללטף והכל עם חיוך בחיך למרות שלפעמים השולחן מפריד בנהם ריחו הולך בשביל שנהם מסתכלת על עיניו החודרות יודעת שעיניה תמיד קוראות את העדינות שבו עם הדמעות את גופו ותנועותיו הרכות למרות שהוא שונה מכולם היא אוהבת אותו כנגד כל העולם נוכחותו מרגשת אותה גם אם לרגע לא נגע בה מסתכלת על שפתיו בתשוקה מדמינת אותן על פיה ועל גופה עוצמת את עיניה מחכה לנשיקה מריחה אותו שניה לפני הנגיעה רוצה לצעוק לכולם הוא שלי כן כן שלי ותמיד יהיה בשבילי... אהובי אהבת האמת שלי..

כשהוא יפסיק לעלות לקו 5

תרגישי תחושת החמצה אדירה שלא ניסית, אל תתני לזה לקרות!!! פשוט ליזום !! או חיוך או מבטים או דיבור שיעוררו עניין אנחנו יותר מידי מקובעים בתחושה שהצעד הראשון צריך להגיע מהמין הגברי תתעוררו כבר בנות!! . ומקסימום הוא לא בעניין so what???אף אחד עוד לא מת מזה

bugbuster

New member
או... הנה משו פרקטי.

ככה.. מהלבוש בבוקר, חולצה עם כפתור אחד פתוח מידי.. למשל.. אךךךךךךךך

למעלה