../images/Emo52.gif../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif../images/Emo92.gif

חדשה בפורום, אבקש לקבל את עזרתכם אנו 6 זוגות שאמורים לצאת לצימר בסופ"ש הקרוב כולנו נשואים עם ילדים בגילאי ה 30 + - אני מחפשת לארגן משחקי חברה בגוון ארוטי שיגרום לכולם לחייך , לצחוק ולהשתחרר... אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם תודה מראש

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לצערי אין לי מושג בארגון משחקי חברה בגוון ארוטי....אך אולי יהיו פה היום כמה שיוכלו לסייע

IAM20072007

New member
ברוכה הבאה...

באשר לשאלתך פעם ראיתי קלפי טארוט אירוטיים.. בחנות של מתנות דוקא.

יש המון ../images/Emo13.gif

חבילה עוברת עם משימות אירוטיות - לוקחים פרס ועוטפים בהמון עיתונים כל אחד בתורו משיל עטיפת עיתון ויש לו משימה כגון : שתה כוסית יין וספר על הרפתקאת סקס או קפוצ על רגל אחת תוך כדי נשיקה עם בת הזוג וכו',,,,,
משחק השאלות - קחי זוג אחד בכל פעם לאמצע ותשאלי שאלות את האישה על הגבר ואת הגבר על האישה כגון: מה מידת החזיה של האישה? כמה נשים שכב בן זוגך וכו',,,,
משחק הכסאות זה מצחיק מאוד
קלפים - המנצח מוריד בגדיו
הצג את הסרט - בוחרים שמות של סרטים בוחרים את אחד המשתתפים , הוא זה שיציג את הסרט בפנטומימה בלבד ללא מילים . להמשיך? זה הכיוון?

new sol

New member
משחק מגניב עם המון צחוקים...

כל אחד חושב דקה על תמרור דרכים. עושים סבב וכל אחד אומר את התמרור שלו (נשים וגברים) אחרי שהסתיים הסיבוב חוזרים להתחלה לסיבוב שני. כל אחד אומר את התמרור שהוא אמר קודם ומוסיף את המילים "בין הרגלים של אישתי" או נשים: "בין הרגלים של בעלי" נוצרות סיטואציות מצחיקות לאלה לדוגמה: אין כניסה..... הכביש הולך וצר.... זהירות ילדים בדרך.... אין עצירה..... וכו......

משימות :

להציג תנוחת 69
לשתות כוסית יין ולספר על הרפתקאת סקס לספר על תנוחה שהוא או היא אוהבים איך מפנקים אותך במיטה לקפוצ על רגל ולגנוח להעניק נשיקה לוהטת לבת הזוג ללקק את האוזן של בת הזוג להגיד משפט יפה לבת הזוג להתחייב על תנוחה מסויימת לבת הזוג ללגום לגימה מיין ולשפוך בפה של בת הזוג את היין
לגבי פרסים : אני הייתי הולכת על שוקולדים .

נראה לי שבלי מסיבה......

נשחק את זה
אחלה רעיונות....בא לי גם מסיבה כחולה כזאת...............

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo96.gif .

הרעיונות שנתנו לך לפי דעתי מאוד מעניינים ומוצלחים . כדאי לנסות

merav343

New member
איזה כייף לכם...../images/Emo151.gif

אין לי רעיון אבל כשיוצאים כל כך הרבה חברים זה כיף תמיד ויש צחוקים . תהנו... ו..פעם הבאה תזמינו אותנו

החורזת**

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש משחק חברה שנקרא ראש כחול, משחחק חביב ומצחיק שמבוסס על כרטיסי שאלות שמכוונות לחשיבה כחולה ובסוף התשובה המצופה תמימה.

למעלה