../images/Emo52.gif../images/Emo129.gif../images/Emo59.gif

אני רוצה להבין משהוא למה על כל דבר שאני רושם אנשים חושבים שזה בה לפגוע להעליב או לזלזל
אי אפשר להביע דעה בפורום הזה מה קשה לענות בלי לחשוב שזה כדי לפגוע ודרך אגב אני רוצה להגיד שאני כן ראיתי קפוארה וגם ראיתי מה קרה למי שולמד קפוארה בזמן שהוא ניסה להשתמש בה כמו למשל: נפל על הראש נשברה לו היד וכדמה זה אולי יכול לקרות לכל אחד אבל לא לאותו אדם 7 דברים כאלה בשבוע אחד הרופאים כבר מכירים אותו אישית !!!!!!!!!!! אז רק תדעו שאם לא מזלזל אם לא ראיתי את זה אז אם אתם חושבים אחרת אז תדברו אני ישמח לחלוקי דעה אבל שיהיה בסיס לדבר בתודה לירון

nitzano

New member
מה דעתך על זה ?!

תמצית הדברים : טחים שלי תגידו מה אתם חושבים על קפוארה?????? - יין והיאנג לפי דעתי זה חרא של דבר והפורום של תפוז על אומניות לחימה הוא גם חרא של דבר כולם שם זקנים משוגעים לפי עתי כדי לכולם לבוא לפורום הזה . מה דעתך על דרך התנהגות זו והאם אתה מכיר את הכותב ? על החתום :זקן משוגע

Ze Colmeia

New member
אמממ...

אל תכליל את כל הקפואריסטים בעזרת אידיוט אחד שראיתה, מה אתה חושב שבגלל שיש אידיוט אחד שלא יודע איך לעשות קפואירה נכון והוא פוגע בעצמו לא אומר שכל הקפואריסטים טיפשים ועקומים. אם אתה אומר שאתה לא מזלזל אז למה רשמתה מה שרשמתה בפורום של וושוו
ובכלל תראה איך אתה כותב, למה שלא נזלזל בך

MerlinTheWizard

New member
טוב דרקון...

נמאס לי ממך זאת הפעם השלישית שאני כותב לך. מותר להביע דעה כל עוד אתה לא מעליב מישהו אחר וד"א לא כולם זקנים פה! אתה אולי חושב שראית קפוארה אבל לא ראית קפוארה בגלל מקרה אחד אתה לא יכול לקבוע מזה קפוארה וזה שראית הוא בטח מיקרה מיוחד. עכשיו השם שלך לא מתאים לך כי השילוב של היין והינג יוצר איזון ואתה לפי כל מה שנכתב על ידך פה לא מאוזן בכלל! עדיין מעניין אותי מאיזו אמנות לחימה אתה בא? או שאתה סתם פה כדי להעליב את הקפוארה.

אני בה isai זה אומנות שלם ישראלית

המורה שלי הוא משה גורליק מזכל האתחדות ואני כן ראיתי קפוארה הייתי באיזה 15 אימונים וראיתה כמה וכמה קרבות החבר הכי טוב שלי לומד קפוארה אני לא אמרתי שזה לא יפה זה מאוד אומנותי אבל אני לא ראה איפה הלחימה פה ראיתי סלטות ראיתי ברגים אבל לא מכות בכל מקרה. בכל מקרה לא בתי להעליב פה אף אחד ואני מצטער אם העלבתי מישהוא אני מבקש סליחה מכל אחד שהעלבתי אותו אני מכבד כל אומנות אבל רק אמרתי שאני לא חושב שקפוארה שימושית אם מישהוא כן לומד קפוארה וזה עזר לו פעם אני מבקש מימנו לומר לי כי חבר שלי עושה עם קפוארה רק פוזות אולי חבר שלי סתם מתלעב ואני די בטוח בכך אך סליחה שוב גם ממך אני מבקש סליחה ומבקש שתקבל את התנצלותי הכנה. מכווה שבפעם הבא שנדבר זה יהיה על משהוא שמח ולא ריב בתודה לירון זה שתקבל את התנצלותי נורא חשוב לי אני נגד ריב ובמיוחד כאלה טיפשיים.

mickeym

New member
תלמד לפסק, קיבינימאט!

אחרי כל הודעה שלך, כואבות לי העיניים! די!! כולנו זקנים, כולנו מתלהבים, כולנו יודעים את התורה, חד גדיא! (או משהו דומה..
) אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח.

MerlinTheWizard

New member
אותי מעניין...

באיזו קבוצה היית כי למשל אני כבר כיסחתי כמה אנשים בתוך ההודה לא שאני כזה טוב אבל השפלתי כמה חברה. וזה שאתה מודה שחבר שלך סתם מתלהב זה טוב.

ההיתי בההודה של קבוצת

קורדה זי אורו בחולון ברעיים וחבר שלי סתם מטומתם עם חגורה צהוב ירוק אבל במקום ללמוד לכבד אנשים הוא רק מתלהב ועושה פוזות

MerlinTheWizard

New member
אני מתאמן בקורדאו דה אורו

אבל אני לא מכיר אף אחד מחולון הם כנראה לא רציניים. דווקא כשמגיעים לרמה של צהוב ירוק שזה בערך שנתיים אנשים מתחילים להיות יותר רציניים. בן כמה חבר שלך? בטח עוד לא עבר את גיל ההתבגרות.

חבר שלי בן 14 והקבוצה שלו די רצינים

הם הולכים גם לפעמיים לאליאנס יש לו בקבוצה מישהוא שהולך לקורס מדריכים אבל די אחי נמאס לי מהריב הזה אני טעיתי ואני מודע בדרך כלל אני לא מזלזל באומניות לחימה שונות והפעם טעיתי

tessen

New member
ושוב במשפט אחד ../images/Emo123.gif

אין שכל, אין דאגות

תשמע אחי הנושא נגמר ביקשתי סליחה אז

דייייייייייייי נמעססססססססססס אני מבקש ממך סליחה שוב ומכווה שתקבל את התנצלותי

למעלה