שרשור סליחות

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo52.gif שרשור סליחות

נראה לי שאתם יודעים מה לכתוב פה. תנצלו את השרשור הזה למעין מכתב שלא נכתב אפילו.. בקשו סליחה, אם אתם מרגישים צורך... מכל מי שאתם רוצים. *סיפור קטן* אתמול הלכתי בלילה לסליחות בכותל, אחרי 7 שנים שלא הייתי שם.. ובאף אחת מהפעמים שהייתי לא הרגשתי אותו ואת החוויה באמת.. אתמול זה היה הדבר הכי עוצמתי שחוויתי מזה כל כך הרבה זמן. איכשהו להיות שם, לבקש סליחה .. לשים פתקים.. לגעת בכותל.. לא יודעת.. פשוט בכיתי.

Ben Dor

New member
אויישש מותקקק =]

אני לא חושבת שצריך לחכות ליום מסויים בשביל לבקש סליחה.. כשאני עושה משהו לא בסדר אז אני פשוט מבקשת סליחה... אבל יאללה נזרום!... סליחה =]

Paranoid Eyes

New member
אוח!!

כל העולם ואשתו אומרים לי את זה היום.. ואני מאוד מסכימה עם זה.. אבל, זה יכול להיות כל מיני סליחות.. גם סליחות כלליות. סליחה מהחטופים.. סליחה מאלוהים.. וכו.. ודורה, תתפלאי אבל יש אנשים שפתאום ביום כיפור , עושים חשבון נפש ומגיעים למסקנות שיש להם ממי לבקש סליחה, והם מנצלים את הכיפור בשביל לעשות את זה. אה, סלחתי :)

Ben Dor

New member
שמעי אני לא אומרת שטוב

אני אוהבת דתות שמקדשים את חשבון הנפש וכל זה אבל לפעמים אנשים שוכחים את זה שצריך תמיד לבקש סליחה ולא צריך יום מוצהר לזה....אבל העיקר שאנשים מבקשים סליחה ומנקים את עצמם מהסחלה שיש להם בגוף... יש אני גם סולחת לך =]

Paranoid Eyes

New member
תראי,

את לא מבינה כמה שהיום המוצהר הזה זה טוב. לדעתי לפחות, אני באמת רואה הרבה אנשים שככל שמתקרב יום כיפור, הם באמת מסתכלים על השנה שעברה עליהם.. לפעמים את לא רואה את התמונה הכוללת, אבל איכשהו היום הזה מכניס אותך למחשבות של אולי פעלתי לא נכון, אולי הוא נפגע ואני לא יודעת.. וכו.. וכו.. זה טוב שיש את היום הזה.

Ben Dor

New member
תראי אין ספק שזה גורם לנו כן להסתכל

על השנה באופן כללי מה קרה מה לא קרה... כמעט כל אחד עובר איזשהו חשבון נפש ביום הזה אם הוא רוצה ואם לא ברור שזה טוב שיש את היום הזה אני פשוט לא מענה את הגוף והנפש שלי בשביל לחפר על דברים שעשיתי או לא עשיתי אני לא חושבת שזה מה שיציל אותי מפני המוות או מכל דבר אחר אני יכולה לחטוא כל השנה וביום כיפור לא לאכול ולבקש סליחה ולעשות חשבון נפש זה מה שיציל אותי!?..אני לא חושבת... לדעתי אדם נמדד לפי הרצון ולפי המעשים שלו ולא לפי יום אחד בשנה הקטע של הצום...בעיקרון אני לא צמה...אבל אני גם לא בידיוק אוכלת...אני לא אוכלת ואם בא לי לאכול משהו אני יאכל אני לא יאסור על עצמי ויגרום לעצמי לסבול בגלל משהו שאני לא מאמינה בו...אני סתם מכבדת תמסורת ולא יותר מזה..

Paranoid Eyes

New member
בינינו

אני לא בטוחה גם שאם אני אתענה זה מה ש"יציל" אותי.. אבל ככה זה עובד.. כי זה הזמן שבו מלמעלה מחליטים על החיים שלך.. ולכן כולם רוצים לבקש סליחה בהזדמנות האחרונה שניתנה להם.

Ben Dor

New member
מי זה אלה שלמעלה?!

רוב החיים שלך את מחליטה על החיים שלך גם בלי לדעת את זה..

Ben Dor

New member
יאפ...

פעם הייתי ממש מאמינה סתומרת בגיל יותר קטן כיתה ג' ד' הייתי קוראת תפילים וכל אלה אבל זה לדעתי סתם מיותר... אני מגדירה את עצמי כיהודיה אני מאוד אוהבת את הדת היהודית יש בה המון דברים יפים כמו שיש הרבה דברים בכל דת אחרת... לדעתי הדת באה לעזור לאדם, כשקשה לו כשטוב לו הדת לדעתי בעיקר באה להראות לאדם קווי מחשבה, לגרום לו לחשוב להודות על כל דבר שיש לו וזה יפה אבל יש לי את זה גם בלי הדת אז אין לי טעם לדת... מה איתך!? מאמינה?!

drnaji

New member
אלוהים חייב לי סליחה על השנה הגרועה הזו!

כמה אירוני שהוא שם אותי בשמירות מחר ומחרתיים

drnaji

New member
נשבע לך בכל שירי המטאל הפינים!

שנת 2007 אחת השנים הכי גרועות בחיי. אבל מפה אפשר רק להשתפר

למעלה