הגיע זמן סליחות

kiCkiC

New member
../images/Emo52.gif הגיע זמן סליחות

לכבוד כיפור ובעקבות שרשור נחמד בפורום טלויזיה נעלה פה שרשור סליחות: איזו דמויות צריכות לדעתכם לבקש סליחה ממי לכבוד כיפור? איזו דרמה/ריאליטי צריכה לבקש סליחה ומחילה מאיתנו הצופים? איזה שחקנים/זמרים/רשתות טלויזיה/מדינות צריכים או צריכות להתנצל בפני מי? ואולי אנחנו הצופים צריכים לבקש סליחה מדרמה/דמות/שחקן? תתפרעו לכבוד כיפור... זה בא רק פעם אחת בשנה

kiCkiC

New member
נתחיל...

יונג-ג'ה לג'י-און על הילדותיות הגובלת בפשע והנשיקה העלובה בפרק האחרון (פול האוס) • הגברת האן וג'אנג-גום מהצב המסכן
אני עדיין מחזיקה לו אצבעות שהוא הצליח לברוח המסכן.. • ריין מכל העופות והעגבניות בעולם ומכל מי ששמע את אחד הראיונות שלו באנגלית
לי ג'ון-קי מכל הנשים בעולם על זה שהוא כזה ילדה יפה... • קופי פרינס, על שהאריכו את הדרמה בפרק אחד - פרק אחד יותר מידי! • קוריאה בכללי על הטרגדיות קורעות הלב שלא משנה כמה אתה מוכן ומודע שזו טרגדיה אתה מוצא את עצמך מקלל את הבמאי המפיק התסריטאי השחקנים והזקנה שמגישה להם את הקייטרינג, אבל חוזר לעוד טרגדיה...
• רשת SBS מהסינים
• ואחרונה.. אני אבקש יפה סליחה מהיפנים על זה שאני ממש ממש ממששששש לא מתחברת להומור שלהם... גמר חתימה טובה

vika161

New member
....

אנדי וסלובי-על זה שעזבו את הסדרה we got married והרומנטיקה נפלה. yoon eun hye-על זה שהיא לא מוציאה דרמות ורק פרסומות נו כבר תחזרי...... גברת צ"ה ויונג-גום על זה שהן עולות לי ולעוד הרבה אנשים על העצבים עם הרעות/טיפשות שלהן! והקצין החמוד-שיתחיל כבר לתקתק עיניניים עם גאנג גום כמה אפשר לחכות

munecabrava20

New member
טוב אז ככה

מי שצריך לבקש סליחה לדעתי הם: הגברים הקוריאנים - כי הם כאלה מדהימים ומחסירים לי שנות שינה.... והרבה נוזלים...חחח לי ג'ונקי- כי אין לי עוד מעט מקום במחשב בגלל כל התמונות, סירטונים,סדרות וסרטים שלו וכי אני מבזבזת כל הרבה שעות שינה בגללו........ הבמאים והתסריטאים הקוריאנים- יימח שמםםםםםםם חחחחח סתםםםםם על הדמעות שלי מהטרגדיות "קומדיות" שלהם. גונג יו- על זה שהתגייס לצבא ועזב אותנו לאיזה שנתיים.......בעעעעעעעעעע הצבא הקוריאני- שלוקח מאיתנו את היצורים המופלאים האלה לשנתיים ומשאיר אותנו חסרי כל.... חחחח הגזמה, היסחפות.... זהו בינתיים ורציתי לבקש סליחה אם פגעתי במישהו...... סליחה סליחה סליחה... זהו מורן כתבתי חחחחח מרוצה?????

yaelcywiak

New member
^_^

- צ'ול סו צריך לבקש סליחה מאנה ג'ו מFantasy Couple על זה שהוא נתן לה שם כזה מפגר (|Na Sang Shil| )XDD - WE got married על זה שהם נתנו לי לחשוב שזוג החסה המדהים עוזב ): אבל הם לא! XD וגם זוג החסה צריך לבקש סליחה על זה שהם כל-כך מתוקים. - מי שכתב את הסוף לסדרה "בין כלב לזאב" צריך לבקש ממני סליחה על כל הדמעות ומי שכתב את הסוף ל sweet spy גם צריך לבקש סליחה - ואני צריכה לבקש סליחה מLee Da Hae על זה שכמעט חודשיים שנאתי אותה בגלל התפקיד שלה בדרמה Sweet 18

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Na Sang Shil היה גדול איך שהוא המציא את זה

יאיר דורי

צריך לבקש ממני סליחה ומחילה על כך שהביא לערוץ ויוה את הדרמה "סאם סון המתוקה" וגרם לי להתמכר קשות לתופעת הK-POP קוריאה והמזרח הרחוק בכלל.עד לפני כשנה כל האסייתים נחשבו אצלי ל"הסינים האילו " ועכשיו אני כועסת על אנשים שלא מבדילים בין סינים,טאייואנים,יפנים וקוריאנים . אדון דורי צריך לצום יומיים לפחות...הוא ישלם לי על כך ביוקר.

kiCkiC

New member
משלמים לו על זה ביוקר ../images/Emo3.gif

אולי הוא יעביר לך קצת...

snowmusic

New member
וגם davi

שהוא זה שאמר בחלונות הגבוהים שצריך להתחיל מסאם סון. תארו לכם שהיינו מתחילים מ......
.

lim55

New member
../images/Emo52.gif

אני מבקשת סליחה מכל הסדרות שעוד לא הספקתי לראות. מהסדרות סלאש טרגדיות שאני לא מתכוונת לראות לעולם. סליחה לזמרים שעוד לא גיליתי ולשירים שעוד לא שמעתי. סליחה הכי גדולה למשפחה שלי שכל נושא שמעסיק אותי או שאני מדברת עליו קשור איכשהו לקוריאה. מורן צריכה לבקש סליחה על מה שאמרה על "קופי פרינס" פרק אחד יותר מידי, נו באמת.. אז טיפה מרחו אז מה?? אם כבר הזכרתם את יאיר דורי, אז הוא צריך לבקש סליחה על זה שהוא נזכר רק עכשיו ליבא את הסדרות הקוריאניות. בזבזנו זמן יקר.

kiCkiC

New member
../images/Emo52.gif

אבל אני עדיין חושבת שזה היה פרק אחד יותר מידי...

giligil11

New member
../images/Emo52.gif

למשפחתי היקרה- השירים שאני שומעת זה לא סינית! לילדים שלי על שאני מבלה את רוב זמני הפנוי בקוריאה (און ליין) סליחה ומחילה מחברותי הקרובות שרחקו כי הן לא מבינות את השפה שלי לנהגים שעומדם לידי ברמזור ולא מבינים את המוסיקה שבוקעת מהאוטו לכל השחקנים/שחקניות זמרים/זמרות קוריאנים שאני לא מצליחה לבטא את שמם ומדביקה להם כינויים ותודה אחת גדולה על החברות שנוצרה כאן בפורום הזה ושיש עם מי לדבר לכל מי שצם צום קל מי שלא אשמח להפגש כאן!

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעתם אותי..

חחח אני מחזקת את כולכם כי אמרתם דברים כ"כ נכונים שאפילו קורים לי.... (חוץ מהקטע עם קופי פרינס - אני פשוט מטורפת על הדרמה הזאת!) אמנם קצת באיחור אבל עדיין שווה לבקש.. ויש לי להוסיף עוד אחד: גונג יו אני מבקשת סליחה שהזנחתי אותך בזמן האחרון ובררתי על שחקנים אחרים..
אבל תדע שאתה בשבילי מספר 1 ואני אוהבת אותך! sarange aeho.. או משהו כזה..
והצבא צריך לבקש סליחה ממני על זה שהרחיק אותו ככה
למה???
וזהו. וסליחה לכולכם פה על שאני מטמטמת אותכם לפעמים עם השאלות והבקשות שלי...

למעלה