בנושא השכבות...

elenae

New member
../images/Emo52.gif בנושא השכבות...

המקלדת שלי נדפקה וכתבתי שטויות... אז מה שרציתי לשאול: יש לי תינוקת מתוקה בת 9 ח'. מאוד קשה להשכיב אותה לישון. כאשר אני מבחינה שהיא עייפה, אני שמה אותה במיטה שלה, אומרת לה שהולכים לישון ומשכיבה. היא ישר קמה על הרגליים. אם אני יוצאת מהחדר היא מתחילה לבכות. אני מיד נכנסת ואומרת לה שאם היא תקום אני יוצאת מהחדר ומשכיבה שוב, מלטפת ומחכה ליידה. היא שוב קמה ובוכה. אני שוב מבקשת ממנה לשכב ואומרת שאני אצא מהחדר. וכך איזה 20 פעם. הכל באווירה רגוע, בלי עצבים. בסוף היא שוכבת ולאט-לאט נרדמת כאשר אני יושבת ליידה. הבעיה שהיא לא רגילה להירדם במיטה אלא על הידיים. גם אני עדיין מניקה אותה והיא נרדמת תוך כדי הנקה. אז לא היו לה הרבה הזמנויות להירדם לבד. האם אני עושה נכון (כי בסוף זה משפיע עליה) או שיש דרכים טובות יותר?

מצטרפת לשאלה

הבן שלי בן 11 חודשים ומאז שהתחילו לצמוח לו השיניים התחילו הבעיות. פעם הוא היה נרדם בקלות לבד במיטה אבל בגלל השיניים הוא התחיל להרדם בהנקה בלבד. מאז שהוא נעמד המצב גרוע יותר כיוון שלעיתים קרובות הוא מתעורר כשמניחים אותו במיטה ואז נעמד. הבעיה העיקרית היא בלילה. מגיל חודש הוא לא יונק בלילה ועכשיו כן. פיתחתי שיטה חדשה כדי להרדים אותו למרות שהרבה המליצו לי שלא לנהוג כך כיוון שיהיה קשה להרגיל אותו אחרת בעתיד. זה התחיל כיוון שהוא עלה במשקל יותר מדי (11 חודשים (13 ק"ג) כנראה בגלל ההנקות הללו. ארני מניחה אותו בניטה לידי מלטפת אותו ושרה לו שיר שהמצאתי לו כשהוא נולד וזה מאוד מרגיע אותו. לפעמים הוא מתנגד ומנסה להתיישב אז אני משכיבה אותו שוב ושוב עד שהוא נכנע ונרדם. לפעמים זה לוקח 2 דקות ולפעמים 40. אם למישהי יש פתרון אשמח לשמוע.

למעלה