... אני רק שאלה

../images/Emo52.gif... אני רק שאלה

פעם, באיזשהו מקום, קראתי על הסיבה שבגללה מסתובבים הרבה פרפרים בבית. אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מקווה שאולי מישהו פה ידע לתת לי מידע או הפנייה רלוונטית; בשבועיים האחרונים עפים אצלי הרבה פרפרים בבית, בעיקר בשעות הערב. אין לי מושג למה הם פה ואיך אפשר להיפטר מהתופעה. מישהו? עצה? הרבה תודה מראש למי שיתייחס. אא"ח

דנה A

New member
פרפרים פרפרים../images/Emo204.gif

שלום אא"א, איני יודעת מה הסיבה שמגיעים אליך בשעות הערב פרפרים, האם את מתגוררת בבית נמוך או גבוה? בית או דירה? האם ישנה צמחיה רבה סביב ביתך? האם ישנם בתים רבים באזורך? ערב טוב, דנה

yoavfs

New member
עש - פרפר לילה

עש פעיל בשעות הערב והלילה, ונמשך לאור. באם הבית פתוח הוא יכנס פנימה. קוטל חרקים חשמלי יכול לעזור באם חדר העש לבית. עם בו החורף (קור ורוח) יש סיכוי כי תדירותם תיפחת. האם את זוכרת מה הסיבה להרבה פרפרים בית, על פי הכתבה אותה קראת בעבר? הקפידי על דלתות ורשתות סגורות. אלה יפחיתו משמעותית את חדירתם של העשים אל תוך הבית.

תודה לכם על התשובות... אני אענה...

אני גרה בבניין דירות, בקומה שנייה מתוך 8. השכונה לא מאד צפופה ודווקא מול החלונות שלי יש הרבה מרחב, כך שזה לא "ביקור מהשכנים". ליואב - אם הייתי זוכרת את הסיבה להרבה פרפרים, לא הייתי מחפשת תשובות פה... והתשובה היא - לא. אין לי מושג איפה קראתי את זה. זה היה איזה פורום של טיפוח הבית או משהו כזה (נדמה לי שפעם הופיע בשער של YNET). בכל מקרה - הפרפרים הם מגוונים, בעלי כל מיני צורות וצבעים. בולטים במיוחד הם האפורים ואלה שיש להם גוון ירוק זוהר. מישהו מזהה? תודה, דנה, על העצה. ואכן - עם בוא החורף החלונות ממילא סגורים ויש רוחות חזקות מאד, כך שהם לא יכולים להיכנס ולהפחיד... אם למישהו יש עוד רעיון - אני אשמח לשמוע ותודה לדנה ויואב על התשובות המהירות. אא"א

OFARIT

New member
פרפרים

בס"ד לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל כדאי שתבדקי את העניין, ובכן שימי לב שאין לך פיצוחים למיניהם פתוחים או בתוך שקית ניילון באיזה פינה נידחת, זה גורם לתולעה וכך נוצרים הפרפרים. בדקי זאת כדאי

למעלה