ANNABELL

New member
../images/Emo51.gif

לרוני ולדניאל היקרים, בשם חברותי לפורום ובשמי ברצוננו להודות לכם על פתיחת שערי ביתכם ושערי ליבכם, על האירוח המופתי, על קבלת הפנים החמה - אשרי האדם אשר זוכה בחברים כאלו. שמחנו מאד להכיר את שלושת ילדיכם המקסימים ומאחלים לכם בריאות טובה ורוב נחת. פגישה שכזו אנצור לעד. תודה מקרב לב לשוש היקרה, מנהלת פורום "בישול לילדים" אשר בזכות עמלה הרב הן בתכנון המפגש והן בגיבוש החברים, הצליחה לאגן מתוך רצון, מתוך הבנה, מתוך האהבה לכולנו ערב בלתי נשכח. באשר למטעמים אשר הוגשו, תודה חברות יקרות בשמי ובשם אישי. כמה יפה, כמה נעים, כמה מרגש לפגוש אנשים אשר כל היכרותך עד להיום התבטאה בהקלדה, במסר או בשיחת טלפון. לא עלה בידי לפגוש את אותן חברות עד היום. והיום היה זה יום חג עבורי. חג המסמל יותר מכל - אחדות ואהבה. היש מי מכם אשר היה מבקש יותר? רק אוסיף את הברכה השגורה בפי כל חיי - בריאות טובה. להנהלת הפורום הנכבד, מי יתן ותתברכו בחברים/ות אשר עושים מלאכתם קודש ואני חשתי זאת בערב זה. בברכת חג פורים שמח לכולם. חנה

../images/Emo24.gif חזרתי ואני מאושרת כי פגשתי

אנשים נפלאים,
גדולה לרוני ר. על האירוח ועל הטרמפ לרכבת
. אין מילים עד כמה נהניתי ומאמינה שכולם מרגישים כך. פשוט חוויה שאין לתאר בגלל האוירה, השיחה והקשר המיידי שנוצר ביננו בתוך דקה. חזרתי הביתה עייפה אך מרוצה ומאושרת. הגיעו למפגש - אורנה המקסימה (OISDVIB), רוני ר. המארחת הנפלאה, שלא הפסיקה להתרוצץ ביננו ולשאול כל פעם מחדש אם רוצים משהו, וכל זה בכזו שלווה (מקנאה בשלווה שלך), חברתי היקרה ANNABELL (חנל'ה) שסוף סוף גם הצלחתי לראות ולא רק בטלפונים ובעלה, ורד34 המתוקה שצילמה ובעלה והתנוקת. חברתה החביבה של רוני ר. LIALITA (קטי) ששמחתי להכירה. היה נעים טעים וחביב וממש לא רציתי לחזור , ומי שלא היה הפסיד. טוב שיש עוד מפגשים. את התמונות מהמפגש ורד34 תעביר . שיהיה לכולנו ערב נעים ורגוע שוש

ואיך יכולתי כך סתם לשכוח את נירלה'

היפה בנשים, שאם לא היא והרעיון הגאוני שלה , לא היינו נפגשים בכלל בחיפה. נירל'ה
ששכחתי אותך

נירהמ1

New member
תודה רבה לרוני ודניאל../images/Emo140.gif

שפתחו בפנינו את ביתם ואת לבם. מאוד שמחתי להכירכם. היה לי כל כך נעים ונוח בחברתכם, ובחברת שלושת ילדיכם המקסימים. כל כך טרחתם לתת לנו הרגשה טובה. תודה מקרב לב לשוש חברתי המקסימה - שטרחה וארגנה והשתדלה שהכל יהיה כמו שצריך. תודה לאנאבל על מה שאת - חמה, טובה ואוהבת. שמחתי גם להכיר את האיש שאיתך. אורנה'לה - אין לך מושג כמה שמחתי להכירך. ורד 34 החמודה, עם בתה התינוקת ובעלה הנחמד, שמחתי מאוד להכירכם. קטי - שמחתי מאוד מאוד להכירך. מקווה שייצא לי לשמוע ממך גם וירטואלית.

ANNABELL

New member
נירהל'ה יקרה../images/Emo24.gif

שמחה שהגעת הביתה בשלום. אני עדיין נרגשת מפגישתנו. מאושרת ושמחה לפגוש אותך ואת החיוך המקסים שלך. מעריכה מאד את נסיעתך הארוכה כדי לפגוש אותנו. האיש היקר שלי מוסר לכולם ד"ש חמה. הוא מאד נהנה הערב. תודה נירהל'ה על הכל. מחכה לך כבר מחר בבוקר, כרגיל.

רוני ר

New member
חברות יקרות

תודה לכולכם שבאתם , שטרחתם, שפיניתם לנו מקום בליבכם . תודה על כל הבישולים והמאכלים המדהימים, הטעימים ומרהיבי העין. תודה שקיים פורום כזה עם אנשים מקסימים וחמים, מוכשרים ונעימים. תודה לשוש, אישה מקסימה ומוכשרת, שיזמה ודאגה ומנהלת את הפורום עם המון אהבה, אכפתיות ומוטיבציה טעימה. תודה לנירה, אישה מקסימה ונדירה . שמחתי מאוד מאוד להכיר אותך. תודה לחנה (אנאבל) שזה כבר ימים רבים, מקדישה מחשבה והמון חיבה, אמפטיה אדירה, המון עזרה ובעיקר הקשבה , רגישות והבנה . תודה מנעם על שעשועי השירה. תודה לבעלך על כל המחמאות . היה נפלא להכיר אתכם , לדעת שממש מאחורי הפקקים , יש אנשים חמים, טובים ואכפתיים. תודה לאורנה הנעימה שאפתה עוגת גזר מדהימה ויפה. ורד , בעלה והתינוקת החמודה, נעמתם לנו מאוד. תודה גדולה שבאתם. ולקטי, הרבה
. איזה מזל שנרשמנו לקורס חסר תועלת ?! והכי תודה לארבעת האוצרות הנפלאים שלי, ילדי המקסימים ובעלי,שהבינו, עזרו , השתתפו וכמו תמיד מאוד אהבו. אני אוהבת אתכם הכי הכי בעולם. היה לנו כיף, נעים ,נחמד ומאוד טעים. מקוה מאוד לפגוש את כולכם שוב בקרוב מאוד.

Food911

New member
איזה כיף לכם אני ../images/Emo5.gifמקינאה הלוואי

ויכולתי להשתתף במפגשים שלכם!!

oisdvib

New member
אין מילים בפי......

כל מה שרציתי או ארצה לומר כבר אמרתן בנות יקרות. כל מילה שאמרתן היתה אמת לאמיתה. עד לפני הפגישה לא הכרנו אחת את השניה ו- 5 דקות אחרי היה כאילו אנחנו מכירות כבר שנים. האוירה היתה ניעמה החברה על אחת כמה וכמה. החיבוק שלכן שווה מיליונים. תודה לכן שהסכמתן לבוא לחיפה כן ירבו הפגישות. תודה על כל המטעמים הנהדרים שהכנתן. ותודה לרוני ולבעלה שאירחו אותנו. היה כיף בחברתכם ובחברת ילדכם. ואם שכחתי משהו לומר אנא סילחו לי. הכל היה פשוט מקסים. אורנה

ורד 34

New member
אין מה להויף על כל מה שנאמר

פשוט היה מדהים זה היה אחד הערבים הכיפיים ביותר בחיי. להכיר את כולן וליראות אותכן פנים אל פנים. לישמוע את הסיפורים של כולן שהיו פשוט מרתקים. בקיצור ובאורך. נהנינו הקטנה, בעלי היקר, ואני. תודה על האירוח המקסים והאוירה הטובה והאוכל המדהים והטעים, יותר טוב מכל מיסעדת גורמה בעולם כולו.

איזה כייף לכן../images/Emo24.gif

הייתי בטוחה שיהיה נהדר עם כל הנשים המקסימות שכותבות כאן. חבל לי שפיספסתי ומקווה להפגש בפעם הבאה

wan

New member
איזה כייף נשמע שההנאה הייתה מרובה

כל הכבוד לאלו שהגיעו מרחוק. ונירה אני יכולה להעיד ,אינה מתעצלת להיג לשום מקום. חג שמח לכולם. ותמשיכו להינות ולשמוח. חג פורים שמח מאד

wan

New member
איזה כייף נשמע שההנאה הייתה מרובה

כל הכבוד לאלו שהגיעו מרחוק. ונירה אני יכולה להעיד ,אינה מתעצלת להיג לשום מקום. חג שמח לכולם. ותמשיכו להינות ולשמוח. חג פורים שמח מאד

למעלה