meyrav a

New member
../images/Emo51.gif

לכל מי שכיבדה...בדרכה שלה
"למי צלצלו הפעמונים..."
ושמחתי להכיר פנים חדשות מאחורי השם
(ללא כוונות נסתרות!)

meyrav a

New member
../images/Emo70.gifאינדי' !!!!

איזה כיף שחזרת אלינו
תודה חומד.. אני אזכור את זה כשאגיע לאזורך ..
בחזרה גם לך.. מקווה שנהנית היכן שהיית כשאת אינך איתנו

oshkoshi

New member
רק רציתי להגיד....

מירב יקרה רק להגיד תודה רבה רבה על האירוח המדהים שארחת אותנו על הרצון,הנכוכות, האכפתיות שפע האוכל שהיה (כן כן הג'חנון היה מדהים) והעוגה.............מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והילדים החמודים שהיו: לוטן,שחף,דור ובר, ועוד שתי בנות מקסימות שלא זכיתי להכיר...... לכל התושיות באשר הן..................... היה תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג---צריך לעשות זאת שוב (שכל תוש תיקח את זה למקום שלה
ולאקי או לולי--- לא יודעת מי מהן היית
היה נעים להכיר וניפגש בשמחות

מממממממממממממממממפגש

מצטרפת לאושקושי...... היה פשוט נפלא... מירב המון תודה על האירוח ועל הלב שנפתח.... ו...יומולדת זה יומולדת... "ולי יש היום יום הולדת, תל אביב, השעה שלוש, לא בכל יום אני נולדת, ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות, אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות, אלוהי השמשות והירחים, אלוהי המתנות והפרחים, עשה שיזכור השנה, עשה שיביא מתנה" מאחלת לך שוב מכל הלב, המון מזל טוב ושתתגשמנה כל משאלותייך יקרה. המון טוב (כמו זה שאת יוצרת) המון אהבה(כמו זה שמאחלת לך ) המון בריאות(מי צריך יותר?) והמון המון תודה (את מותק!) אממממממממ ותושיות......באשר אתן...... נא להזדכות על שמות החיבה....:) היה ממש כיףףףףףףףףףףף מדהים כמה העולם קטן. שבוע מקסים לכולן!

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo24.gif

גם לנו היה מאוד מאוד נעיםםםםםםםםםםם
מחכות לשידור חוזר

luka on1

New member
כן מרבוש גם לי היה מאוד נחמד

ומחכה לשידור החוזר...ולפרוסת עוגה שלי...והגחנון עלי מעשי ידיי להיתפאר (רק בזה אין צניעות..)

תודה רבה רבה רבה רבה רבה וסליחה על האיחור

היה נורא כיף,למרות שלא הספקתי לדבר הרבה עם הזוגות. שמחתי להכיר פנים חדשות-בנות אתן מקסימות. הבנות נהנו מאוד ומחכות כבר לפעם הבאה,רוצות לבוא אליך שוב. המון מזל טוב,ושוב תודה על האירוח.

meyrav a

New member
וואו , נפעמת אנוכי

מגילוי החיבה ה
ומכל ה
שקיבלתי
ממש
טוב , ה"פולניה" שבי דאגה שאין מספיק
,אבל אם אתן אומרות , אז מי אני שאשבור לכן את המילה.... אוש' ואתמול בכיתי ה
פתוח
כנ"ל לכ החברות שכבר יודעות....

למעלה