Danielle32

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

לכל מארגני הכנס! תודה רבה! הכנס היה מוצלח מאוד. מלא עניין! ישבתי במפגש על האבחונים, מלאת התפעלות! חשבתי שגם אני, בסדנא למחשבים זקוקה לאבחון: אולי כבר קיים משהוא, ואולי מישהוא יודע על כך: אני מחפשת כלי אבחוני ממוחשב, שיצביע על קשיים של תפיסה חזותית ומרחבית, לאוכלוסיה בוגרת, פסיכיאטרית. אולי משהוא בכוון של האבחון שאסנת הציגה: אבחון לNEGLECT של צד. אשמח לשתף פעולה אם מישהוא עובד על דבר כזה. תודה על ההפריה! דניאלה

שלמה.ל

New member
לדניאלה

שלום האם ראית בכנס את לומדת המחשב HEARSAY שהצגתי שם. יתכן ונותנת פתרון לשאלתך. תודה שלמה

יופי של תוכנה, אבל...

התוכנה מיועדת במקורה לאפזים ולכן עובדת בעיקר על מרכיבי שפה וחשבון. לצרכי בדיקה ותרגול של הבנת הנקרא, שיום, ותקשורת מילולית היא מצוינת לדעתי ושווה בדיקה במסגרת פסיכיאטרית. ל-Neglect עדיף לחפש משהו מהתחום הפיזיקלי ופגיעות הראש. באוניברסיטה העברית נעשות מספר עבודות תזה ודוקטורט על Virtual Reality בהקשר של הזנחת צד - שווה בדיקה עם פרופ´ נעמי כץ. בהצלחה ואשמח לשמוע עדכונים, סיגל

שלמה.ל

New member
לסיגל

תודה על המחמאות ואשמח עם תגלגלי את אהנושא במקומות המתאימים והשונים מטרתנו היא לעזור ככל האפשר ולצורך זה נולדה הלומדה. דרך אגב הבטחת להתקשר בקשר לתצוגה ברעות ביי וחג שמח

נגה זיו

New member
אשמח גם לשמוע על אבחונים ממוחשבים

מצטרפת לתודות על הכנס המוצלח והמרשים. גם אני ישבתי מתפעמת במושב על האבחונים הממוחשבים. אשמח לשמוע גם על נסיון של אנשים אחרים לגבי אבחונים קוגניטיביים ממוחשבים וגם תפקודיים. אני מתעניינת במיוחד באבחונים בנושא של קשב וזכרון למבוגרים ,תפיסה, יכולת חשיבה ועוד. בנוסף אשמח לשמוע על אבחונים קיימים שהוקלדו והם בשימוש מרפאים בעיסוק בתחום הפסיכיאטריה והגריאטריה. אני יודעת שבבי"ח גהה הקלידו את הACL ואולי גם הRTI?, הCOGNISTAT?גם בשלוותא??? ומה עם הLOTCA? האם מישהוא מרכז זאת???? אגב, עפ"י מחקרים שאני קוראת, בעולם יש שימוש רב באבחונים קוגניטיביים ממוחשבים, עם מסך מגע ועוד. האם בארץ מישהוא מכיר? נגה.

למעלה