יוווו באמת אצל מי אתה לומד נהיגה???
L LetGoYouSonOfABitcH New member 1/6/05 #14 כפרעלייך כשאת רוצה להגיב להודעה, פשוט תלחצי על 'הוספת תגובה' באותה הודעה אליה רצית להגיב .
F Free Lancer New member 1/6/05 #27 אני לומד נהיגה,, אצל פנחס הדר (כפרעליו) בבי"ס פסגות, ליד המגדל מים.
ב בריטני המלכה New member 1/6/05 #17 שלום אני מורן, בת 20 (אז תחשבי טוב לפני שאת אומרת שאת זקנה חחחח), מחולון. נעים מאוד !!!
ר רינתוש בלסר New member 1/6/05 #20 אני רינת בת 15 וחצי מנתניה סיטי לומדת עם מיכל בכיתה אייסי:228306362 מסנגר: מסרים
M mylee New member 1/6/05 #25 אינפורמציה מעניית! ../images/Emo62.gifחחחחחחח בכל אופן נעים מאוד להכיר את שתיכם!
א אפרת ה1 New member 1/6/05 #29 יופי מאמי אז השרשור הזה יהיה גם ב\ בשבילי גם אני חדשה קוראים לי אפרת בת 16 והנה תמונה שלי שהייתי קטנה בואו נעשה שרשור תמונות יאללךה כל אחד ישים תמונה שהוא היה קטן ותמונה שהוא עכשיו רוצים? אני מתחילה
יופי מאמי אז השרשור הזה יהיה גם ב\ בשבילי גם אני חדשה קוראים לי אפרת בת 16 והנה תמונה שלי שהייתי קטנה בואו נעשה שרשור תמונות יאללךה כל אחד ישים תמונה שהוא היה קטן ותמונה שהוא עכשיו רוצים? אני מתחילה