בוליסה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

תודה רבה לכל המברכים ולכל חברי הפורום. אכן נעדרתי מהפורום זמן רב, אך זה רק כי הייתי קצת "עסוקה" באירועים מרגשים ומשמחים במשפחתי, 1. חתונה של בני 2. הולדת נכד חדש, 3. בתי הבכורה והנכד הבכור שלי הגיעו מחו"ל , לקראת החתונה והלידה, והשמחה גדולה. אבל מאז חרב בית המקדש נאמר כי אין שמחה שלמה, וגם לי קרתה לי תאונת דרכים , אבל אני יצאתי "בזול" מהתאונה, תודה לאל, רק חבלות בצוואר ובכתף, אבל זה כואב, ולוקח הרבה זמן עד שזה עובר, העיקר שזה עובר..... מה שלום כולם?????????? שמחה לחזור ולראות את כל הברכות - תודה לכולם.

may55

New member
ברוכה הבאה קרידה היידה לעבודה

השבוע כפי שקראת התחלנו נושא מעניין זה התחיל מהסיפור על מכונת התפירה של פיפיטה והמשיך השיר שבוליסה כתבה ואחר השירשור של כולם בנושא הוסיפי לנו נותרה מילה לא פתורה "רוכסן"=בלאדינו????????? הוסיפי לנו מידיעותיך

רוכסן

ועכשיו חידוש עולמי: אמי המנוחה שהיתה קוזינדרה היתה אומרת קצר ולענין:ריץ-רץ. אגב, מטילדה כותבת מילון עברי לדינו ובקרוב נוכל להעזר בו. ותודה למאי ולרותי על השיחון שהן פרסמו אתמול. יישר כח. הידה היום יום חמישי ואני מכינה בורקס לשבת כי בני הצבר מת עליהם. אסתר

רותי ב.

New member
אסתר, השיחון מפורסם כל הזמן,

וגם מתעדכן כל הזמן. ותוכלי למצוא אותו פה .
לעומת זאת, אתמול אכן נוסף מאמר חדש, בקטיגורית "לימודי לאדינו בארץ", והפעם כמו שהבטחתי לך לברר, לימודי לאדינו באוניברסיטת חיפה. (במשך הזמן אוסיף מאמרים לגבי לימודי הלאדינו באוניברסיטאות ובמסגרות אחרות).
עוד דבר שנוסף אתמול, קישור לאתר של יד בן צבי. באתר ניתן למצוא ספרים, כתבי עת, כנסים וימי עיון, ספריה, בנושאים: ארץ ישראל, ירושלים, קהילות המזרח לעיונכם.

רוכסן לאינטליגנטים

בן-דודי העביר לי את שהיו אומרים כשדיברו על רוכסן - פרמואר שנלקח מהצורפתית.ובקשר לבצק עלים - אני מציעה לא להכין בכלל בצק עלים כי הוא רווי במרגרינה שהיא גורם מרכזי מאד בכל מה שקשור לבריאות כלי הדם. אפשר להשתמש בשמן ולקבל אחלה בצק. ושתהיו בריאים. אסתר

Sarika

New member
ברוכה השבה אלינו ../images/Emo140.gif

בוליסיקה קרידה, שתמיד תהיי "עסוקה" באירועים משמחים ושיהיה במזל טוב. תודה לאל שיצאת "בזול" מהתאונה. ועכשיו אין יותר "תירוצים" ואין ניפקדות, רוצים לראות אותך כאן יום-יום. יום טוב שיהיה לך ולכולנו.

רותי ב.

New member
ברוכה החוזרת ../images/Emo142.gif

כן ירבו שמחות בביתך
שפע ברכות
לנשואי בנך, לו ולזוגתו, רוב אושר ואהבה
להולדת נכדך, שיגדל לגדולות, לכל בני משפחתך
מקווה שגם כאבי התאונה יחלפו מהר.

למעלה