תודות...

fa jing

New member
../images/Emo51.gifתודות...

תם שבוע הסמינרים המלא שהיה עם לאקאן גורו ריקו הרנן קורטז. לפני שאני מודה לאנשים שעזרו ותמכו בנו נתבקשתי לכתוב כמה מילים בשמו של ריקו: ריקו מודה לכולם, על ההשתתפות בסמינרים, מודה לשואלי השאלות שגרמו לסמינר להתפתח ולהיות מעניין בהתאם למה שאנשים רצו ללמוד ולראות. הוא מודה מקרב לב למורים שעזרו לנו ותמכו בסמינרים שלנו ובמארחים שאירחו אותנו. תודה רבה לשיהאן משה גליסקו שאירח אותנו בב"ש וגם על שיתוף הפעולה בכל הקשור לקפא"פ ול- FCS Kali. תודה רבה לסיפו בועז בר- שאירח אותנו בת"א ובי-ם תמך ועזר בסמינרים. תודה רבה לסנסאי חיים כהן תלמידו הבכיר של שיהאן גליסקו שאירח אותנו בראשל"צ, ונתן לנו להרגיש בבית. תודה רבה לאלכס שהיה איש הקשר והלוגיסטיקה בסמינר אצל משה גליסקו. תודה רבה לכל המורים שלקחו חלק בסמינרים ולמורים שהיו במפגש המורים שארגנו, סה"כ היו יותר מכ - 20 מורים משיטות וסגנונות שונים בסמינרים ובמפגש המורים גם יחד (סליחה שאיני מפרט את השמות מפאת אורך הרשימה), היה תענוג ליצור חברויות, להכיר ולהתאמן יחדיו מי ייתן ונמשיך כך גם בעתיד הקרוב והרחוק מאוד. ותודה רבה מקרב לב, לשותפי וחברי
יוסי וויצמן, שהזיע הרבה, חטף מכות (בהדגמות) והכל בשם ההקרבה להצלחת הסמינרים. תודה מיוחדת לחברי CFMA שתמכו בנו ועזרו בהכל מבלי לבקש תמורה, אלא הכל מאהבה גרידא ומהיום ניתן לקרוא לכם חברי FCS Kali Israel, שכן הרווחנו זאת בזכות ולא בחסד, ל- FCS Kali יש נציגות חדשה, המדינה ה- 12 היא ישראל, היתה הכרזה כדת וכדין ע"י לאקאן גורו ריקו הרנן קורטז, וכמו-כן התבשרנו על "החדשות" הללו כבר לפני חודשיים בטלפון שקיבלנו מ- Tuhon ריי דיונאלדו, אך שמרנו את הכבוד של ההכרזה למורה שלנו ריקו קורטז. לכל משתתפי הסמינרים (ולסקרנים) תמונות ניתן לראות כאן. יעלו תמונות נוספות בקרוב.
למי שמעוניין בצילום ארועים (של אמנויות לחימה) ו/או תמונות בתנועה החבר והצלם המקצועי שלנו עושה את העבודה בזול ומקצועי. לצילומים אבישי פינקלשטיין 054-8030256 היה שלום חברים. חנן

roy33itc

New member
המון מזל טוב חנן,שיהיה בהצלחה.

זה אומר שעכשיו תתפנה לכתבות בבלוג? (בצחוק...אבל אני רציני)

לירוןE

New member
חנן ויוסי...

בשם כל חברי קבוצת C.F.M.A אני רוצה להודות לכם על המעמץ העצום שהשקעתם באירגון השבוע הזה, וכמו כן על המעמץ הרב שאתם משקיעים בנו, בלימוד ובשכלול היכולות שלנו. זה היה שבוע מדהים, ונהנתי מכול רגע. אני לא אסכם שום דבר היות וזו רק ההתחלה... לירון

Romkin

New member
כל הכבוד ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

ובנימה אופטימית זו ברצוני לציין שהשתתפות בסמינרים תרם לי רבות גם מעבר ללימוד ואימון אלה גם יצא לי להכיר אנשים מצויינים מתחום של א"ל ובינהם אתה חנן ויוסי. הרצון שלכם לתרום ולעזור באמת בולטים... המשיכו בדרך המלך !! ובעזרת השם אוכל להצטרף למשפחת CFMA או FCS ISRAEL בקרוב...

alexko

New member
ברכות על המינוי ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif

בהצלחה לך, ליוסי ולכל החבר'ה של FCS Kali בארץ, אתם באמת חבר'ה טובים ותמיד כיף להפגש אתכם. תבואו לבקר גם בלי ריקו, אתם יודעים את הכתובת שוב, כל הכבוד ובהצלחה

למעלה