שלום...

מזל2006

New member
../images/Emo51.gifשלום...

אני חדשה פה.. אני צריכה עזרה.... אני שומרת על ילדה בכתה ב' ואין לי עבודה לעשות איתה אני רוצה משהו פשוט לא קשה

lorli

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ישנם המון דברים שאת יכולה לעשות איתה. תציצי במאמרים שלנו (בשורה הכחולה למעלה), יש אלפי רעיונות ופינות שתוכלי לקחת מהן רעיונות.

../images/Emo214.gifממליצה לך..

לעשות איתה צמידים... אני עדיין לא הכרתי בנות שלא אוהבות צמידים, וברוך ה" יש מלא סוגים של חרוזים שהם זולים.. ואפשר גם לעשות פעם אחת צצמיד מחרוזים, עוד פעם צמיד מחוטי ניילון ובנוסף גם צמיד מחוטים... גם את תהני וגם היא
חוץ מזה, יש פה המון רעיונות, פשוט תעייני בפורום...

מזל2006

New member
תודה אבל...

אין לי מושג איך עושים צמיד עם חוטי נילון או עם חוטים עם את יודעת אני מעוד ישמח שתרשמי לי

../images/Emo214.gifהאהובים עליי

הם אפילו הכי פשוטים לדעתי, ואני עושה ממש המון כאלו... ואגב, אם את בעצמך לא יודעת לעשות אותם- אז בכלל טוב, ככה גם את תצאי מרוצה
צמיד מחוטי ניילון- הנה הפשוט ביותר והאהוב עליי, בקישור ממש רואים איך עושים את הצמיד, פשוט מאוד: לוקחים שני חוטים, עושים קשר ואחד מהם כל הזמן קושרים על החוטי השני [או במילה אחרת:מלפפים].. אישית-אני עושה את הצמיד הזה תמיד מחוטי ניילון, אבל בקישור שצירפתי את יכולה לראות דווקא מחוטים אחרים שהוא גם לא פחות יפה
הצמיד השני-מחוטים רגילים, כפי שתשימי לב...הכל מקשירות בעצם... אותה הקשירה
אני מצרפת לך קישור ממש קל עם תמונות, אני בטוחה שהתמונות יספיקו לך כדי להבין איך עושים את הצמיד, אבל המלצה שלי: אני עשיתי את הצמיד מ-8 חוטים, ארבעה צבעים שונים [כל צבע = שני חוטים], לוקחת כל שני חוטים וקושרת *פעמיים* על הצבעים השונים... [תזכרי-שני חוטים כל פעם..]
אגב, הצמיד השני עם החוטים- לוקח בערך שעתיים וחצי...[לי לפחות לקח שלשום שלוש שעות], ככה שזה יעסיק המון זמן

הנה קישור לשרשור שהיה כאן על צמידי חוטים ויש בו הדרכה בעברית של גלי של משה . . . וכן אתר שבו יש הרבה דוגמאות ואם תקישי עם העכבר על כל תמונה זה יראה לך שלבי עבודה

../images/Emo214.gifאם כבר מזכירים את השרשור...

אני במיוחד בימים האחרונים [בעקבות העיון הנרחב שלי בפורום
] בקטע של הצמידים מחוטים, ניסיתי לעשות את הצמיד ואני לא יודעת למה, אבל הכל התפקשש לי כבר בהתחלה, ניסיתי בערך ארבע פעמים, לבסוף התייאשתי.

../images/Emo43.gif אתר של סקובידו מצידי חוטים מניילון . . . אפשר להכין צמידים ,מחזיקי מפתחות ועוד

למעלה