שי

זיגוטה

New member
../images/Emo51.gifשי ../images/Emo51.gif ../images/Emo23.gif

שי אהובה שלי הכל הכל הכל הכל הכל הסתדר בסוף והכל בזכותך! ! ! ! ! ! הכל הכל הכל הסתדר רק בגללך! בגלל ההכישרון כתיבה שלך! ! ! ! ! את בטח מול המסך הלבן עכשיו יושבת ולא מבינה על מה פאקינג אני מדברת אה?!....אז בואי אני יסיבר לך ולכולםםםם!!!! אז הכל התחיל לפני איזה חצי שנה שחברה הכי טובה שלי -טל - התחילה ממש להזניח את הקשר לא לשים עליי זין לא לדבר איתי לא להתקשר לא לבוא אליי....והכל בגלל שהיא התחילה להסתובב עם האנשים הכי מאאאאאגניבים בארץ האנשים מהקפפוארה (שדרך אגב גילאים שלהם משהו כמו 17-25 שהיא רק בת 14) אוקיצר שמה עליי זין גדול ובכל זאת המשיכה לקרוא לי החברה הכי טובה! ובכל זאת התעקשה איתי על זה שהיא ל-א פוגעת בי שהיא פסיידר גמור! (מה שהיא לא היתה) היום אחרי ריב עצוווווווווום ביני ובינה אחרי בכי עמווקקקקק המון דמעות של געגוע שלי אליה! ודמעות של אי הבנה! ודמעות של כעס! בסופו של דבר היא התעצבנה ואמרה לי - תפסיקי להכניס לי מילים לפה למה שלא תגידי פשוט מה את מרגישה?!?!?!?!?!?!!? אז אמרתי לה את באמת רוצה לדעת מה אני מרגישה באמת באמת?!... היא כזה כן! ! ! ! ! אז אמרתי לה טופ זה שיר שחברה שלי שי כתבה .... לא אני כתבתי היא כתבה והוא מאוד מתאים לרגשות שלי בתקופה האחרונה ! מאוד ! אומנם לא אני כתבתי אני בכל זאת רוצה שתחשיבי את זה כרגשות שיש לי עכשיו! אז היא כזה טופ לוקחת קוראת אתזה... ורוצים לראות מה היא כתבה לי?! אני מצטט- "קרן, את אומרת פה שאנחנו שונות אז אנחנו לא יכולות להיות חברות..... לפי דעתי זה לא נכון ........ שני האנשים הכי שונים יכולים להיות הזוג המושלם ניגודים משלימים אחד את השני.... תשמעי אני מצטערת אם גרמתי לך להרגיש כל כך לא טוב את יודעת שלא עשיתי את זה בכוונה תחילה אני חושבת שפשוט נעשיתי עיוורת מכמה דברים, אולי מהאהבה שלי לדניאל ואולי מההתקדמות העצומה שעשיתי בקפואירה בזמן האחרון... את קולטת שאני מחליפה את גופי באימונים שלו שהוא בן אדם עם חבל רביעי שאני עוד לא קיבלתי את הראשון שלי!!!!! זאת התקדמות עצומה בכל כך קצת זמן..... אבל זה שפגעתי בך כל כך זה ממש לא בסדר מצידי אני מצטערת, קרן אני אוהבת אותך אני ברמת מאמינה שלא הייתי מי שאני היום בלעדייך ובלי החברות שלי... קלי אבישג אוראל דניאלי אפרת דניאל בליס טל........ כולן.........." אחחרי ויכוח של שעוווות ושהיא מתווכחת איתי שהיא פסיידר גמור והיא לא פוגעת בי זה שהיא מסתובבת איתם (הקפואריסטים המגניבים) אחרי שאני בוכה לה מול הפרצוף ומסבירה לה שאני מתגעגעת אליה ! אחחרי שהבאתי לה את השיר של שי! הכל השתנה היא באמת הבינה כמה כואב לי! היא באמת הבינה כמה היא לא פסיידר! ואחורי זה היו לי רק דמעות של שמחה! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! שי אני כל כך רוצה להודות לך! ! ! ! ! ! (אהה ואנשים לא לקחתי את השיר של שי בלי רשות שלא תבינו לא נכון ביקשתי ממנה רשות) תודה רבה ואני מתה על כולכם! ! ! !

yellow cheese

New member
|איןבעדמה| קרן אהובתי../images/Emo23.gif

אני כל כך שמחה לדעת שהכל הסתדר..
, אני אוהבת אותך המון
שמחה לשמוע שהכל הסתדר בסופו של דבר.. זה לא הכישרון שלי, זה ההסברים שלך, זה האהבה שהפגנת כלפיה, הדמעות שנשפכו, השיר רק גרם לה להבין את כל מה שפוגע בך.. אני אוהבת אותך בובה, שמחה שמאיזה מקום כן עזרתי
, שי..אחותך הגדולה והכונפה|!

למעלה