רבה חנה ו-hagk

אמאלולי

New member
וגם אני... קצת באיחור... ../images/Emo9.gif

לצערי, בשל "התחייבויות קודמות"... לא הצלחתי לצפות בתוכנית.
אבל - מוכרחה להוריד את הכובע בפני האומץ להחשף קבל עם ועדה. מהתגובות כולן אני מבינה שהייתן יותר ממצוינות.
תודה לכן.

יונית ש

New member
ממש באיחור אבל עם כל הלב ../images/Emo24.gif

תודה לכן על האומץ, הרצון והעיקר על הביצוע יונית

העין ה 3

New member
תודה ענקית לשתיכן

הייתן נהדרות. העברתן את המסר כראוי, בדיוק עם המינון הנכון של שילוב בין רגש לעובדות. וסליחה שאני מגיבה רק עכשיו, אתמול הייתי במקום נמוך, נמוך, נמוך, נמוך.........ולא היה לי כוח וחשק כמעט לכלום. ולמאיהלחוצה - אין לי מה להוסיף על מה שכולן כתבו לך! תתביישי לך!!!

hagk

New member
התלבטתי האם להגיב

נכון לרגע זה השתדלתי לא להגיב לכל מי שהיו לו הערות על התוכן של הדברים שנאמרו, על השם שנבחר ועל כך שבחרתי לא להיחשף אלא לשבת מאחורי פרגוד. התכוונתי להבליג, אבל יש גבול לכל תעלול. גם אני וגם חנה לא שמחנו להיחשף וללכת לתוכנית, וביקשנו כל הזמן עד רגע התוכנית עצמה, שאם יש משהו אחר שמוכן אז בשמחה נוותר. זה לא היה קל ללכת לתוכנית ולהיחשף, גם לא מאחורי פרגוד, העניין הוא שאף אחד לא הסכים ללכת במקומינו לתוכנית ולהציג את העמדה. למי שלא הסכים אין זכות להעביר ביקורת כי לא הוא עמד בסיטואציה הזו. לפני שמישהו מתלהם על אלו שעושים משהו שישאל את עצמו " ומה אתה עושה בשביל המאבק"

kasa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל מה שאמרתם וכל מה שעשיתם היה מעומק הלב. שמעו את זה בקול, וראו את זה במבט שלכן. אני בטוחה שכולנו כאן ממש אסירי תודה, על כל מה שאמרתן וכל מה שעשיתן. רובנו לא היינו מסוגלות לעשות זאת.
הייתן 10 !

s h r o n i t

New member
חנה ונועם

צפיתי בתכנית. לדעתי הייתן מצויינות. העברתן את המסר כמו שצריך. מי שחושב שמסרים צריך להעביר בכוח,עם מרפקים ועם ביצים טועה. אפשר להעביר מסר גם בדרך נעימה. לדעתי דווקא כשצועקים ,הצד שמולך לא מקבל את דבריך בגלל הכוחניות. כל הכבוד לשתיכן שהעזתן וייצגתן את כולנו שיהיה לכן בהצלחה ומי יתן ובקרוב תודיעו לכולנו על בטא חיובית

למעלה