ענקית !!!

../images/Emo51.gif ענקית !!!

לארנון 2 על יום מהנה על טיול נפלא על הסברים מענינים על ההבטחה לארגזים של דובדבנים (וכשמבטיחים לילדות מקיימים וקיימת!!) לצבר האיש שלא מתעייף אף פעם "הנהג שלנו חברמ´ן" (שמור על לאה), ליין משובח שתרם בתחום שלו, לעדי נקודה שהתגלתה כרקדנית הודית, לליהי (אלעק 007) שלא ירדה לבונקר, למרנינה שאי אפשר בלי ההומור שלה, לדודה קלרה המקסימה והעוגות של אמא, חברים היה לי יום נפלא ומהנה
לכולכם.

גמני רוצה להוסיף תודה../images/Emo41.gif

לכל אלה שאשה ילדה מנתה, ולאשה בעצמה, היה יום כייפי ומלא חן, אני לא יודעת מה לכתוב ובאיזה מילים להשתמש, אבל לפעמים אני תוהה למה אנחו לא מנצלים נכון את מה שיש לנו כאן במקום לנסוע אל מעבר לים, כמה יפה בגולן, כמה נכון לטייל שם...יווווווווווווו

ליהי * 007

New member
לג´ו עמר ../images/Emo168.gif ארנון היקר

תודה על יום קסום על הכנסת האורחים הנפלאה על כל המאמצים שעשית על מנת שנוכל לכתוב את השורות הללו. היה כייף, היה נחמד, היה מרגש לחוות את החברות הנעימה שנולדה כאן בין שורות וירטואליות של צחוק והפכה למפגש בין אנשים. בהערכה, ליהי * 007 (שאף פעם לא יורדת..... לבונקר... כי היא לא פודל)

זה בסדר חן תדעודדי ../images/Emo140.gif

קחי דובדבן שיהיה לך מתוק, אותי שכחו בשדה

קלרה

New member
../images/Emo91.gifענקית!!!

לארנון 2 אתה אחלה מדריך עשית לנו סתם יום של שבת ליום גדול אפילו שאני לא אוהבת דובדבנים באתי ראיתי ונהנתי ולכל החבורה מיידלה,מרנינה,007,עדי נקודה (הרקדנית ההודית שלנו) צבר הנהג שלנו הוא גדול וכמובן לאישה שאיתו לאה שתמיד דואגת לנו כמו לילדים שלה ליין משובח גם אתה גדול בנושא החיות בשטח והכח חשבוב לתותח עם הקנה שלמיידלה ולי היה הזכות להכיר אותו מקרוב חברים פשוט היה לי יום גדול ואני חושבת שנתחיל להכיר את הארץ ביחד ונעשה עוד כמה טיולים כאלה כי יש לנו ארץ נהדרת עם אנשים ניפלאים וארנון נא לעשות כל יום חזרות לריקוד ההודי יש לך בחינה בסוף החודש ומרנינוש נא להכין עוד סיפורים פיקנטיים לטיול הבא ובונדה בפעם הבאה את כן תהיה פודל ותרדי לבונקר זוהר הנהג שלנו ישר כוח בשבילך ולנו לטיולים הבאים כי אני לא מוותרת על הנהג שלנו ולאה כמובן תמשיכי לדאוג לנו כי פשוט כייף ונעים לנו ויין שלא תחשוב ששכחנו אותך הטיול הבא אצלך בקיבוץ אבל הפעם עם לינה אז תתכונן. ושוב תודה ענקית לארנון 2 וליין משובח אתם פשוא ניפלאים אוהבת את כולכם דודה קלרה.

קלרה

New member
הצהרת אהבה../images/Emo23.gif

אהובתי אני כבר נשואה למיידלה איך את מציעה לי נשואים בפעם השניה אבל מה אולי כן אוהבת אותך קלרה

ליהי * 007

New member
סליחה??? הלו הלו מתעסקת איתי?

מי מה מו??????? למי את נשואה מותק????? אני חושבת שאת מפנטזת..... מיידלה נשואה לי מזה שנתיים אז בבקשה ממך...... עוד לא נתתי גט ואם תחכי לגט הזה - שיערך עלול להלבין יאלה יה מתנשקת לכי לחפש נסיכה אחרת..... (רד בול יתן לך כנפיים) אוהבת אותך, ליהי <עדיין לא בבונקר>

למעלה