לכולם !!!!!

c h e n 2 7 n

New member
../images/Emo51.gifלכולם !!!!!

לפני חודש פרסמתי שהנני נזקקת לבגדים לבתי בת ה 4 חודשים רבים מכם אכן תרמו ביד נדיבה בגוד תןדה רבה רבה לכולכם חן

היי חן, כייף לשמוע ממך - ספרי איך

הסתדרת? האם הצלחת לקבל טיטולים? האם עברת? האם התחלת לעבוד? שתהיה לך בכל מקרה, שנה קלה יותר ב- 2004

c h e n 2 7 n

New member
חגית היי

תודה על ההתעניינות אני כעת במקלט נשים מווכות . הועברתי לשם לאחר שבעלי לא דאג לילדה ולי לקורת גג ובעל הדירה פינה אותי משם לרחוב כי בעחלי לא שילם שכירות . כעת די בסדר נורא קשה להסתדר בתנאים של מקלט עם משמעת ברזל של צבא . היי בקשר תודה על הכל חן

c h e n 2 7 n

New member
לנאווה יקירתי - מחן

הועברתי למקלט לנשים מוכות עקב ההתעללות הכלכלית שבעלי עשה ובגדול, נורא לא טוב שם אבל יש לי את הפינה שלי את המזון וקורת הגג לפחות . והשעמום הורג אותי אבל בקרוב הכל יסתדר בינתיים יש לי זכויות של כל גרושה כי זה דרך מקלט אם תהיי מעוניינת אני השבת עד מוצש אצל ההורים בביקור והנייד שלי- 053-739585 אשמח מאוד לשמוע אותך מותק . חן

גרושה2

New member
התעללות כלכלית

מה זה בדיוק התעללות כלכלית ? ולמה את לא יכולה לגור עם ההורים באופן קבוע. במקלט לנשים מוכות כשמו כן הוא אפילו לא מקבלים נשים שסובלות מהתעללות מילולית או שאני טועה

"התעללות כלכלית"- הימנעות

מתשלומי מזונות או עזרה כספית כלשהי. למה היא לא גרה עם ההורים? אולי לא ניכנס לענינים פרטיים
. כנראה שאין אפשרות. אני בטוחה שנשים לא מגיעות למקלט כזה בתור אופציה ראשונה. לגבי הערתך האחרונה- נדמה לי שזה נכון, וחבל. כי כותרות העיתונים מראות שלפעמים התעללות מילולית הופכת ברגע אחד לפיזית. ובדר"כ הרגע הזה הוא מאוחר מדי... הכל קשור לעובדה המצערת שהתעללות נפשית או מילולית נגד נשים עדיין לא מקבל את הרצינות הראוייה לו ע"י גורמים כמו המשטרה, וכך אנחנו מגיעים למספר מטורף של 15 נשים שנרצחו בשנת 2003 ע"י בני זוגן.

דין דין1

New member
אז את מי צריכות אמהות מבחירה להאשים

כאשר נקלעות למצוקה כספית? אין בעל להאשים אז צריך להאשים את זה שתרם זרע? ואולי הבעל/אקס בעצמו מסכן ואין לו לשלם אז גם אז זו התעללות כלכלית שלא לדבר על זוגות מובטלים שסובלים מ"התעללות כלכלית" כביכול.

למעלה