חברת אוסם

ORITKU55

New member
../images/Emo51.gifחברת אוסם

התקשרתי היום לשרות הלקוחות של חברת אוסם כדי להודות להם על מגוון המוצרים ללא גלוטן שהוציאו השנה. הסימון "ללא גלוטן" ברור , העוגות עושות רושם מצויין והעיקר - חברה עם מודעות שלא נגררת אחרי הכסת"ח של חברות אחרות. המוקדנית בשרות הלקוחות הודתה מאד על שטרחתי להתקשר והבטיחה שתעביר את הדברים למי שצריך. ביקשתי גם את מספר הפאקס כדי לשלוח מכתב . אני חושבת שחשוב להביע הערכה ולתמוך בחברה שלא מפקירה אותנו . מה דעתכם?

אני בעד רעיון שהועלה כאן

מישהי הציעה לעשות קמפיין של תודה לאוסם ולהשתמש בילדים, אני מניחה שמשהו דומה לקמפיין של חולי סוכרת הנעורים עם הילדה המתוקה (שהתארחה אתמול אצל יאיר לפיד והיא פשוט מדהימה). אמנם אוסם סך הכל עושים את מה שמצופה מתאגיד שדואג ללקוחותיו, אבל לאור המצב בארץ נראה שזה לא משהו שמובן מאליו ולכן אני חושבת שכן יש מקום להודות להם. מה היינו עושים בלי אוסם? אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

פומיקיז

New member
הצעה

מאחר שנראה לי שיהיה קשה לארגן את כל המשפחות לכלל פרסום אחיד - אולי... כל מי שרוצה, קטנים וגדולים כאחד, יכתבו שלט על שמינית בריסטול (מי שרוצה גדול יותר) - משהו קצר בנוסח "תודה לאסם שמקלה עליי...." "אני צליאקי שמח יותר בזכות אסם" "תודה לאסם שחושבים עליי"..- או כל דבר אחר. צלמו את.... מישהו יעלה את כל התמונות עם התודות, הדבר יקבל נופח אישי מאחר וכל אדם עם פניו (רק מי שמסכים כמובן) יאחוז בשלט - נקבץ הכל לקובץ אחד ונשלח לאסם.

shirili

New member
אני מוכנה שיצלמו את הקטנות שלי

יש לי 2 בנות שכבר רשומות בסוכנות אבל אני מוכנה שיצתלמו

אור לנו

New member
טעמתם את הדקיקיות בצל שלהם?

זה כ"כ טעים, קניתי לבן שלי והוא מאוד מאוד אוהב.

למעלה