המון

וונקי

New member
../images/Emo51.gif המון ../images/Emo51.gif

המון המון המון על ותמיכה אני אוהבת אתכם נורא נורא אוהבת אתכם. אני לא יודעת איך הייתי עוברת את השנה הזאות בלי כול עזרה שלכם אתם תמיד הייתם לצדי שאני הייתי צריכה אתכם ועל זה אני תמיד יגד לכם מי כול |הלב| ונכון שזה נראה שאני בסדר אבל אני לא לגמרי בסדר זאות הייתה השנה הכי קשה של חיים שלי ואני עדיו לא לגמרי החלמתי מימנה ואני לא בטוחה שאני יחלים מי זה לגמרי פעם. אני עושה רושם שאני בסדר בשביל שאף אף אחד לא ידאג לי. ולצערי הנורא הנורא רב אני נכסתי היום לדכאון ולמרות שאתם עשתם בשבלי מספיק ואני מרגישה נורא ואיום אבל אני צריכה את עזרה שלכם לצאת מי זה. ואני נורא נורא ישמח לדבר עם משהו תרגשו חופשי להתקשר עלי להפך אני ישמח אני צריכה אתכם היום מאוד צריכה אותכם. אוהבת אתכם נורא דסדס

וונקי

New member
../images/Emo101.gifחשוב

תקראו בבקשה בבקשה את הודעה שכתבתי למעלה זה נורא נורא חושב שתקראו אותה ושוב
על כול ה

דסי ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אולי תנסי לעשות כמה דברים שיעודדו אותך לפני שהדיכאון יתפוס אותך חזק? קראי משהו שאת אוהבת, או דברי עם חברים טובים, או ציירי איזה משהו, או תקשיבי למוזיקה, או כל דבר שבמקרים אחרים גורם לך להרגיש שמחה. מנסיון, זה עוזר.
מקווה ממש ממש שתצאי מזה מהר
.

PopPy

New member
הדס...

מותר לך להתגעגע, מותר לך לבכות, מותר לך לחפש כתף להשען עליה, מותר לך לקבל המון המון חיבוקים
, בטח ובטח שביום כזה. אבל אסור לך לשקוע בדיכאון! פשוט אסור! אני מכירה את ההרגשה דסי. כשהאזכרה של אבא שלי מתקרבת (כבר 15 שנה בדצמבר..) תמיד הדכאון מתגבר והמחשבות כל הזמן איכשהו נודדות לנושא, אבל אסור לך להפסיק את השגרה שלך ואסור לך לשקוע בדכאון! לפני.. שנתיים נדמה לי היה לי נורא קשה, לא הגעתי באותו יום לבצפר והייתי תקופה ארוכה בדיכאון רציני. לא שתפתי אף אחד בזה ובשלב מסוים יצאתי מזה לבד עם עידוד עצמי מסוים אבל עכשיו אני מתחרטת. אל תשחקי את הגיבורה הדס כי את פוגעת ככה רק בעצמך, אל תשמרי דברים בבטן, ויהיה לך הרבה יותר קל.. אוהבת

וונקי

New member
אתי ואור אני חולה אלכם

אתי ואור אני אוהבת אותכם חולה אלכם. ואני כרגע מריגשה קצת יותר טוב. ואתי את צודקת בזה אסור לחזיק דברים בטן וזה בדיוק מה שאני עשתי נסתי לשחק אותה גיבורה ונשברתי ושקעתי לדכאון. שכרגע אני מנסה לצאת מי זה אבל כול מה שאני מנסה לגרום לעידוד לא בדיוק עוזר. לכן בקשתי מיכם עזרה אתם תמיד גומרים לי לחייך. ושוב המון המון תודה ואל תפחדו להתקשר עלי היום למרות שאני בדכאון אם יש משהו שיגרום לי לחייך זאות שיחת טלפון

YaLdoNet 4 EveR

New member
הדס.. ../images/Emo24.gif

קראתי את מה שאתי כתבה ואין לי ממש אפשרות אחרת חוץ מלהסכים.. ידיד שלי אמא שלו נפטרה לפני שנה והוא פשוט לא דיבר איתנו על זה. זה היה נורא, ולא ידענו איך לפנות אליו ואיך לעזור לו. היה ברור לכולנו שהוא עצוב אבל לא רצינו להעיק עליו. בכל מקרה, אף פעם אל תהססי לפנות לפורום. זה קבוצת תמיכה, לא?
אני מאמינה שכבר גילית את זה.. ואני מאוד אשמח לעזור לך בכל מקרה ובכל מצב, ואל תחשבי שאם אתם עושה כאילו את בסדר את מקלה על מישהו. זה בדיוק כמו לחשוב שאם את נראית עצובה את מעיקה על מישהו. זה פשוט לא נכון.

וונקי

New member
תודה רבה

אני יזכור את זה למרות שאני לא אוהבת להטריד אף אחד עם צרות שלי

למעלה