facundo te amo

New member
../images/Emo50.gif

לכל אלו שאחרי החופשה יש להם מתכונות לי אישית יש במתמטיקה ותנך. אז אני מתפללת שהעיצומים ימשיכו גם בחמישי ואז לא יהיה מתכונת D: ככה שאני מקווה שה' יקשיב. כל מקרה לא ממש התחלתי ללמוד כי אני מפגרת אז לכן אני פורשת ברגע זה להמשיך ללמוד. ליטליייייי

Spotless Mind

New member
אדם שבאמת...

ובתמים אוהב את אלוהים, אינו מצפה שאלוהים יחזיר לו אהבה. אז אל תבני עליו :) פעם הבאה תתכנני את העבודה שלך, ותעבדי לפי התוכנית- וכך לא תגיעי למצב(שבו גם אני נימצא) הזה... בהצלחה לך ולכולם...

12111 מיכל

New member
לי יש בהיסטוריה ולשון...

מתכונות והשביתה הזאת הורסת לנו כי המתכונות שלנו גם ידחו ויהיו בשבוע יותר לחוץ ובהצלחה

facundo te amo

New member
יש שביתה אבל יש מתכונת

בצפר של חראותת אני מקווה להצליח מחררר... למרות שלא למדתי שום דבר ב001 אבל נקווה לטוב D:

facundo te amo

New member
שמתי לב שאנשים חכמים זה שקסי :p

לא אלו המכוערים עם המשקפיים שנראים כמו איזה חנאג'ים, האנשים האלו עם כל התארים גררררר D: אנשים אינטיליגנטים זה מושך - כמו מגנט. חחחחחחחחחחחחח

adi23e

New member
../images/Emo6.gif

את מתכוונת לחתיכים האלה שבנוסף לאיך שהם נראים יש להם גם תואר
(דווקא יש חתיכים שמתאים להם
) טוב, אז איך שאני רואה את זה משעה מאוחרת זו (אז אם יש טעויות כתיב/ סתם שטויות אני מפילה תיק על השעה...
) 1. את יכולה להתמגנט לך לאחד כזה..או......... 2. להיות אחת כזו, ואז יתמגנטו אלייך:)) בהצלחה לכוווווווולן/ם במבחנים

Spotless Mind

New member
בתור אחד שיש לו...

משקפיים, תודה ! :) [למרות שמרכיב אותן רק מידי פעם, בבית ספר] ודרך אגב.. 001.... את שלוש יחידות? מצאת תיאוריה לגבי זה?

למעלה