nonaf123

New member
../images/Emo50.gif

בואו נאחל למוקי
באלבום החדש!!!!!! "עוקף מלמעלה" אני חושבת שיש שם אחלה שירים!!! מה איתכם? איזה שיר אהוב עליכם?

י ר ד נ י

New member
כל הנוסעים!!

חולה על הדיסק הזה! שאלה לי אליכם.. בשיר "אם לא עכשיו" מוקי אומר "עדיך לחיות על הרגליים מלמות על הברכיים" עכשיו המשפט המקורי הוא של בוב מארלי "עדיף למות על הרגליית מלחיות על הברכיים"... (נאמר במצב שהיו צריכים לכרות לבוב את הרגל כדי שהוא יוכל להמשיך לחיות ובגלל שהוא היה רסטאפראיי אז הוא בחר למות על הרגליים. או משהו בסגנון.) אז מה אתם חושבים הקשר? ולמה הוא בחר להפוך את המשפט? כי הרי ברור לחיות על הרגליים מלמות על הברכיים.. זה כמו שישאלו מה עדיף להיות עשיר ובריא או חולה ועני?... לא ככה?..

MC SammY

New member
אממ

"פשוט מתמסר כמו סלע למים עדיף לחיות על הרגליים מלמות על הברכיים" לדעתי הוא מתכוון לזה שהוא פשוט משלים עם העובדות ולא מתווכח איתן (מתמסר כמו סלע למים), וחי את החיים שלו בלי להתבכיין שרע לו וכאלה. ומכאן נובע המשפט שהוא מעדיף לחיות על הרגליים-ולא להתבכיין, מלמות על הברכיים. ככה אני חושבת.

Amit Remmus

New member
אם לא עכשיו, ושבק מיוזיק. ../images/Emo104.gif

לא קשורים אחד לשני, אבל אני ממש אוהבת את שניהם.

שירים אהובים...

כבר כתבתי כאן בכל שיר יש משהו אחר שגרם להתאהב בו. ובהתחלה העדפתי שני שירים יותר מכולם, עכשיו כבר לא!!!

פיטפיט

New member
קשה לבחור

ואני גם לא מצליחה פשוט זה דיסק זורם שכל השירים כייפים כאלה...

Rasta Nesta

New member
שיר מלחמה ראשון ואח"כ..

בניגוד לכולם.."זה לא נגמר" אחושלוקי של שיר! מקפיץ אותי לשמיים!

"כל הנוסעים" "זה הוא"

"מה את רואה" (למרות שבהתחלה הוא קצת מפחיד עם המיזרחית חח) אבל בעיקרון כל הדיסק טוב...באמת...

moshe alfasi

New member
לדעתי יש כמה שירים בולטים באלבום...

שיר מלחמה הוא אחד השירים המעולים בדיסק.. אותו דבר על "זה הוא" ו"אם לא עכשיו". אני לא כל כך מתחבר לשיר "מה את רואה?", ולא בגלל שאני לא מתחבר למזרחית וכאלה, זה פשוט לא מתאים פה, שיר בסגנון "באתי ממך" היה בא יותר טוב... =)) משה אלפסי.

אמא שבת

New member
השירים הטובים לדעתי

השירים האהובים עליי הם 'זה לא נגמר' ו'לא נפסיק לחלום' מוזר שאף אחד לא כתב אותם פה... \: אלה שני השירים הכי חזקים לדעתי גם מבחינת ליריקס וגם מבחינת סאונד. ושיר שנמצא ב נ.ב. זה 'שיר מלחמה' כי הוא פשוט כבש אותי

למעלה